Neem nu contact met ons op!

BPMTotaal.nl is uw partner voor alle BPM oplossingen

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van BPM oplossingen bij import van auto’s, motorfietsen en campers.

Hoe wij te werk gaan? Wij komen bij u langs om foto’s te maken van uw auto, motorfiets of camper waarmee wij een BPM tegenbewijs (taxatierapport) zullen maken. Door dit taxatierapport zijn wij in staat om de BPM op uw voertuig flink te verminderen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het regelen van de BPM aangifte, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze dienstverlening is snel, professioneel en betrouwbaar.

BPM besparen met BPMtotaal.nl

Wilt u ook flink besparen op BPM? Wij regelen het voor u! Wij kunnen er voor zorgen dat u veel BPM kunt besparen bij de import van een auto, (omgebouwde) camper of motor. BPMtotaal.nl: Import en BPM zoals het bedoeld is!

Hoe wij te werk gaan? Wij komen bij u langs om foto’s te maken van uw voertuig, waarmee wij een BPM tegenbewijs (taxatierapport) zullen maken. Door dit taxatierapport zijn wij in staat om de BPM op uw voertuig flink te verminderen,
waardoor u ontzettend veel zult besparen. De besparing op BPM is afhankelijk van de staat en uitvoering van uw voertuig.

Bel gerust naar 0570-597888 of stuur ons een Whatsapp op 06-24999972 voor een indicatie over de besparing op de BPM van uw voertuig. Wij helpen u graag met besparen!

Over ons

BPMtotaal is ontstaan naar aanleiding van de vele vragen die wij kregen over de import en BPM verlaging van zowel auto’s, campers en motoren. Klanten vroegen ons steeds vaker of we niet het hele importtraject voor hen konden verzorgen.

Nadat we dat een aantal keer met succes hadden gedaan, hebben we besloten om hiervoor een website te ontwikkelen waarop we het totaalpakket aan diensten bij het importeren van auto’s, campers en motoren aan kunnen bieden. Zo is BPMtotaal ontstaan. 

Alles over BPM besparen op auto’s, motorfietsen campers

BPM, oftewel de Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen, is een verplichte belasting die betaald moet worden bij de aanschaf en import van een nieuwe auto, motor of camper. Vooral bij de aanschaf van een geïmporteerde auto kan deze belasting aanzienlijk hoog uitvallen. BPMTotaal.nl biedt een oplossing om te besparen op deze kostenpost.

Deze website biedt de mogelijkheid om aanzienlijk te besparen op de BPM van uw auto, ongeacht of deze geïmporteerd is of niet. Ontdek hoe u uw ideale auto kunt bemachtigen zonder een aanzienlijk bedrag te betalen aan BPM.

Hulp nodig met een BPM taxatierapport?

BPM is een belasting die betaald moet worden bij de aanschaf van een nieuwe auto. Bij de import van een auto wordt de hoogte van deze belasting bepaald aan de hand van de BPM taxatie. Het bepalen van de juiste BPM taxatie is belangrijk om te voorkomen dat u te veel betaalt aan belasting.

BPMTotaal.nl kan u helpen met het uitvoeren van een BPM tegenbewijs taxatie op je geïmporteerde auto. Hierdoor weet u precies hoeveel BPM u moet betalen en voorkomt u dat u onnodig te veel betaalt. Ontdek hoe BPMTotaal.nl u kan helpen bij het uitvoeren van een nauwkeurige BPM taxatie en dus een flinke BPM vermindering.

BPM en importeren

Bij het importeren van een auto, motor of camper dient BPM belasting te worden betaald aan de Belastingdienst. De hoogte van de BPM is afhankelijk van diverse factoren en kan een aanzienlijke kostenpost met zich meebrengen.

BPMTotaal.nl biedt ondersteuning bij het importeren van een auto, uit bijvoorbeeld Duitsland, en kan helpen bij het berekenen van de hoogte van de BPM belasting. Door de BPM te laten berekenen door BPMTotaal.nl weet u precies hoeveel BPM er verschuldigd is bij het importeren van de auto en voorkomt u dat er onnodig te veel betaald wordt. Ontdek hoe BPMTotaal.nl kan helpen bij het importeren van een auto en bespaar op de kosten van BPM belasting.