BPM tegenbewijs taxatie

Bent u op zoek naar een BPM tegenbewijs taxatie en wilt u een auto, motor of camper importeren?

BPMtotaal kan voor u flinke besparing op BPM zorgen door middel van een BPM tegenbewijs taxatie. Door dit BPM tegenbewijs kunt u veel geld besparen op de invoerbelasting (BPM). Wij nemen alle rompslomp voor u uit het proces, zodat u zich kunt richten op het genieten van uw nieuwe voertuig.

Wij weten dat het importeren van een voertuig een ingewikkeld proces kan zijn. Daarom maken wij het onze missie om alles voor u te regelen – van het verzorgen van de BPM tegenbewijs taxatie tot het afhandelen van al het papierwerk. Wij willen ervoor zorgen dat uw ervaring zo soepel en stressvrij mogelijk verloopt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe u zoveel mogelijk BPM kunt besparen via een BPM tegenbewijs taxatie!

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Wat kan BPMtotaal.nl voor u betekenen?

  • Bespaar tot 50% op de BPM van jouw voertuig
  • Wij helpen je met BPM besparing op auto’s, motoren en campers
  • Wij komen bij u langs en maken een taxatierapport

Neem vrijblijvend contact op en profiteer direct van BPM besparing!

Aantal taxatierapporten

BPM besparing in €

Wat is een BPM tegenbewijs taxatie?

Wilt u uw BPM verlagen? Een BPM tegenbewijs taxatie, ook wel schadetaxatie genoemd, is een uitstekende manier voor eigenaren van import auto’s, motorfietsen en campers in Nederland om veel geld te besparen. Ons taxatierapport beoordeelt de huidige staat van het voertuig en bevat foto’s en bewijzen van waardevermindering in de loop der tijd die gebruikt kunnen worden bij de aangifte bij de belastingdienst. En omdat het een maand geldig is, kunt u snel waardevolle informatie ontvangen!

Ontvang jouw BPM tegenbewijs door BPMtotaal.nl

Bent u op zoek naar de beste manier om een BPM tegenbewijs taxatie te krijgen van uw geïmporteerde auto, motor of camper? Bij BPMTotaal.nl zijn we gespecialiseerd in het maken van belastingberekeningen die een maximale besparing opleveren. Wij beoordelen of het kosteneffectiever is om uw voertuig aan te geven volgens de cataloguswaarde of de afschrijving te tonen – en bieden volledige transparantie gedurende het hele proces. Neem vandaag nog contact met ons op als u meer advies of informatie wilt!

Thijs van der Stelt
Thijs van der Stelt
2020-10-01
Keurig en snel alles afgehandeld. Hier hoef je niet achteraan te bellen. Hij houdt je zelfs netjes op de hoogte van de stand van zaken. Volgende keer weer via bpmtotaal.
Oscar van der Meijden
Oscar van der Meijden
2020-09-03
Ik heb zelf een BMW in Duitsland uitgezocht. BPM totaal heeft voor mij de hele afhandeling in Nederland op een prima wijze geregeld. Een aanrader.
Anes Svraka
Anes Svraka
2020-08-31
Ik heb via BPMtotaal meerder autos ingevoerd in de afgelopen 5 jaar. Een VW Polo uit 2010, Mercedes-Benz C-klasse uit 2015 en sinds kort een Suzuki Swift uit 2011. De auto's heb in ik Duitsland gevonden, ben naar de verkopers geweest om de auto's te bekijken en vervolgens BPMtotaal ingeschakeld om het transport naar Nederland te regelen, het invoeren en op Nederlands kenteken te zetten. Ik werd totaal ontzorgd met al het gedoe rond het invoeren van de auto's uit het buitenland en volgende keer bel ik hun weer om voor mij de auto in te voeren. Met alle kosten bijelkaar zat ik nog ruim onder de prijzen van de auto's wat ze in Nederland er voor vragen. Zeker een aanrader!
F dB
F dB
2020-08-28
Top service! Duidelijk, helder en geen verborgen kosten. Voor de volgende auto ga ik weer hier heen
E Dzafer
E Dzafer
2020-08-28
Alles perfect hele goede service. Volgende keer weer.
mischa Hulsing
mischa Hulsing
2020-08-27
Marc Waarle
Marc Waarle
2020-08-27
Naast een oude G-klasse die ik al jaren dagelijks gebruik voor woon-werk verkeer, was ik op zoek naar een tweede auto om te kunnen afwisselen. Het moest een auto zijn met een zekere fun factor uit de Mercedes stal. Daarnaast betrouwbaar omdat ik er voor mijn werk op moet kunnen vertrouwen en ook nog eens een youngtimer voor gunstige bijtelling. Met deze vraag ben ik met BPMtotaal in gesprek gegaan. Met dank aan hun ruime netwerk binnen Europa is een werkelijk perfect onderhouden C43 W202 gevonden en deze voor mij geïmporteerd en op kenteken afgeleverd.
Misterbachir
Misterbachir
2020-08-27
Rik Schotman
Rik Schotman
2020-08-27
Top bedrijf. Ik ben goed en prettig geholpen. Ga zo door!!
S Yoldas
S Yoldas
2020-08-27
BPM TOTAAL HEEFT VOOR MIJ DE HELE IMPORT PROCEDURE VAN MEN GOLF GTD VERZORGD.HET OPHALEN TEGEN TAXATIE BPM INVOEREN RDW . TOP SERVICE EN ZEKER EEEN AANRADER .

Wij zorgen voor de voordeligste import van uw voertuig

Wilt u een auto importeren en weet u niet hoe u het beste en vooral voordeligste de belastingen kunt betalen? Overweeg dan om gebruik te maken van de BPM aangifte (belasting van personenauto’s en motorrijtuigen), die op een voor uw situatie voordelige manier kan worden ingediend.

Eén optie is het doen van aangifte op basis van een BPM tegenbewijs taxatierapport – de zogenaamde BPM-naheffing. U kunt ook kiezen voor de meest gunstige prijslijst of gebruik maken van afschrijvingstabellen van de Belastingdienst als onderdeel van uw totale aangifte!

Wij zijn gespecialiseerd in BPM taxaties

Een officieel BPM tegenbewijs taxatierapport is de beste manier om de waarde van een voertuig nauwkeurig vast te stellen als het bestaande schade heeft.

In tegenstelling tot een schaderapport wordt bij elke taxatie door gecertificeerde en erkende experts niet alleen gekeken naar eventuele schade, maar wordt bij de taxatie ook rekening gehouden met de huidige marktwaarde en met vergelijkbare modellen!

Onze erkende schade experts zorgen voor een BPM taxatie

Onze erkende schade-experts komen naar uw locatie, beoordelen de impact van eventuele schade en voorzien u van een goedgekeurd BPM taxatierapport. Dit biedt een bewijs voor hoeveel BPM (import autobelasting) er betaald moet worden om een voertuig legaal in Nederland in te voeren.

Bij BPMTotaal.nl streven wij ernaar onze klanten ondersteuning op maat te bieden door goed te luisteren en in te gaan op hun individuele wensen. Niet alleen op het gebied van de berekening van de BPM, maar ook op alle andere vragen die zij hebben! Neem vandaag nog contact op als we u nog ergens mee kunnen helpen!

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Over BPMtotaal.nl

BPMtotaal is ontstaan naar aanleiding van de vele vragen die wij kregen over de import en BPM verlaging van zowel auto’s, campers en motoren. Klanten vroegen ons steeds vaker of we niet het hele importtraject voor hen konden verzorgen.

Nadat we dat een aantal keer met succes hadden gedaan, hebben we besloten om hiervoor een website te ontwikkelen waarop we het totaalpakket aan diensten bij het importeren van auto’s, campers en motoren aan kunnen bieden. Zo is BPMtotaal ontstaan.