BPM vermindering

Wilt u de BPM verminderen bij het importeren of invoeren van een auto, motor of camper? Dan bent u bij BPMtotaal.nl helemaal op het juiste adres!

BPMTotaal biedt de perfecte oplossing voor BPM vermindering. Wij verzorgen al het papierwerk en zorgen ervoor dat het hele proces voor u zo soepel mogelijk verloopt en natuurlijk het belangrijkste: een flinke BPM vermindering bij het importeren van uw voertuig.

Bij het importeren van een auto, motor of camper is de BPM altijd een vervelend onderdeel. Daarom werken wij zo snel en efficiënt mogelijk om u zo snel mogelijk door het hele proces te loodsen en om zo veel mogelijk BPM vermindering voor u te realiseren.

Onze prijzen zijn zeer concurrerend, zodat u geld kunt besparen en tegelijkertijd uw BPM kunt verlagen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten!

Neem nu contact met ons op!

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Wat kan BPMtotaal.nl voor u betekenen?

  • Bespaar tot 50% op de BPM van uw voertuig
  • Wij helpen u met BPM besparing op auto’s, motoren en campers
  • Wij komen bij u langs en maken een taxatierapport

Neem vrijblijvend contact op en profiteer direct van BPM besparing!

Aantal taxatierapporten

BPM besparing in €

Hoe kan u BPM op uw voertuig verminderen?

ER is een afschrijvingstabel waarin de belastingdienst de vermindering van de BPM  in heeft verwerkt. Naast deze normale verlaging van de bpm is het dus ook mogelijk om met een rapport nog extra voordeel op de bpm te behalen. 

BPM verlaging door BPMtotaal.nl

Door middel van een calculatie en het maken van een BPM taxatierapport is het dus mogelijk om een extra besparing te behalen op de import van een auto, camper of motor.

Neem nu contact met ons op!
Thijs van der Stelt
Thijs van der Stelt
2020-10-01
Keurig en snel alles afgehandeld. Hier hoef je niet achteraan te bellen. Hij houdt je zelfs netjes op de hoogte van de stand van zaken. Volgende keer weer via bpmtotaal.
Oscar van der Meijden
Oscar van der Meijden
2020-09-03
Ik heb zelf een BMW in Duitsland uitgezocht. BPM totaal heeft voor mij de hele afhandeling in Nederland op een prima wijze geregeld. Een aanrader.
Anes Svraka
Anes Svraka
2020-08-31
Ik heb via BPMtotaal meerder autos ingevoerd in de afgelopen 5 jaar. Een VW Polo uit 2010, Mercedes-Benz C-klasse uit 2015 en sinds kort een Suzuki Swift uit 2011. De auto's heb in ik Duitsland gevonden, ben naar de verkopers geweest om de auto's te bekijken en vervolgens BPMtotaal ingeschakeld om het transport naar Nederland te regelen, het invoeren en op Nederlands kenteken te zetten. Ik werd totaal ontzorgd met al het gedoe rond het invoeren van de auto's uit het buitenland en volgende keer bel ik hun weer om voor mij de auto in te voeren. Met alle kosten bijelkaar zat ik nog ruim onder de prijzen van de auto's wat ze in Nederland er voor vragen. Zeker een aanrader!
F dB
F dB
2020-08-28
Top service! Duidelijk, helder en geen verborgen kosten. Voor de volgende auto ga ik weer hier heen
E Dzafer
E Dzafer
2020-08-28
Alles perfect hele goede service. Volgende keer weer.
Marc Waarle
Marc Waarle
2020-08-27
Naast een oude G-klasse die ik al jaren dagelijks gebruik voor woon-werk verkeer, was ik op zoek naar een tweede auto om te kunnen afwisselen. Het moest een auto zijn met een zekere fun factor uit de Mercedes stal. Daarnaast betrouwbaar omdat ik er voor mijn werk op moet kunnen vertrouwen en ook nog eens een youngtimer voor gunstige bijtelling. Met deze vraag ben ik met BPMtotaal in gesprek gegaan. Met dank aan hun ruime netwerk binnen Europa is een werkelijk perfect onderhouden C43 W202 gevonden en deze voor mij geïmporteerd en op kenteken afgeleverd.
Rik Schotman
Rik Schotman
2020-08-27
Top bedrijf. Ik ben goed en prettig geholpen. Ga zo door!!
S Yoldas
S Yoldas
2020-08-27
BPM TOTAAL HEEFT VOOR MIJ DE HELE IMPORT PROCEDURE VAN MEN GOLF GTD VERZORGD.HET OPHALEN TEGEN TAXATIE BPM INVOEREN RDW . TOP SERVICE EN ZEKER EEEN AANRADER .

BPM vermindering: zo werkt het bij BPMTotaal

Wanneer u een nieuwe personenauto, bestelauto, kampeerauto of motorrijwiel aanschaft, bent u verplicht om BPM (belasting van personenauto’s en motorrijwielen) te betalen. De hoogte van het bpm-bedrag is afhankelijk van het type voertuig en wordt op verschillende manieren berekend:

  • Voor een personenauto wordt de hoogte van het bpm-bedrag bepaald door de CO2-uitstoot in gram/km. Hoe hoger de CO2-uitstoot, hoe hoger het bpm-bedrag.
  • Voor een bestelauto, kampeerauto en motor wordt de hoogte van het bpm-bedrag bepaald door de netto-catalogusprijs. Dit is de catalogusprijs minus eventuele kortingen en BTW. Hoe hoger de netto-catalogusprijs, hoe hoger het bpm-bedrag.

BPMtotaal helpt u graag met BPM vermindering

De hoogte van de BPM kan flink oplopen en daarom wilt u als koper natuurlijk graag besparen op deze belasting. Bij BPMTotaal bent u daarvoor aan het juiste adres.

BPMTotaal is gespecialiseerd in BPM vermindering en kan u helpen om de BPM op een legale manier te verminderen. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van de zogenaamde afschrijvingstabel of door te kiezen voor een BPM-vrij voertuig. Ook kan BPMTotaal u helpen om te besparen op de rest-BPM bij het importeren van een voertuig uit het buitenland.

Neem nu contact met ons op!

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Neem voor BPM vermindering contact op met BPMtotaal

Bij BPMTotaal werken deskundige adviseurs die precies weten hoe de BPM berekend wordt en hoe u daarop kunt besparen. Zij helpen u graag met het opstellen van een BPM-rapport en kunnen u voorzien van advies op maat. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt aan BPM en kunt u flink besparen op de aankoop van uw nieuwe voertuig.

Wilt u meer weten over BPM vermindering bij BPMTotaal? Neemt u dan contact op met een van onze adviseurs of vraagt u een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag verder!

Neem nu contact met ons op!

Over BPMtotaal.nl

BPMtotaal is ontstaan naar aanleiding van de vele vragen die wij kregen over de import en BPM verlaging van zowel auto’s, campers en motoren. Klanten vroegen ons steeds vaker of we niet het hele importtraject voor hen konden verzorgen.

Nadat we dat een aantal keer met succes hadden gedaan, hebben we besloten om hiervoor een website te ontwikkelen waarop we het totaalpakket aan diensten bij het importeren van auto’s, campers en motoren aan kunnen bieden. Zo is BPMtotaal ontstaan. 

Neem nu contact met ons op!