BPM vermindering

Welkom bij BPMtotaal.nl, waar we u helpen om uw belastingkosten bij de aankoop van uw voertuig aanzienlijk te verminderen. Bent u op zoek naar manieren om geld te besparen en toch te genieten van de auto, camper of motor van uw dromen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ontdek hoe BPM-vermindering u kan helpen en waarom u vandaag nog contact met ons wilt opnemen.

Bij het importeren van een auto, motor of camper is de BPM altijd een vervelend onderdeel. Daarom werken wij zo snel en efficiënt mogelijk om u zo snel mogelijk door het hele proces te loodsen en om zo veel mogelijk BPM vermindering voor u te realiseren.

Onze prijzen zijn zeer concurrerend, zodat u geld kunt besparen en tegelijkertijd uw BPM kunt verlagen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten!

Neem nu contact met ons op!

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Wat kan BPMtotaal.nl voor u betekenen?

  • Bespaar tot 50% op de BPM van uw voertuig
  • Wij helpen u met BPM besparing op auto’s, motoren en campers
  • Wij komen bij u langs en maken een taxatierapport

Neem vrijblijvend contact op en profiteer direct van BPM besparing!

Aantal taxatierapporten

BPM besparing in €

Waarom BPM-vermindering?

Lagere Belastingen

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van BPM-vermindering is het verminderen van de belastingen die u moet betalen bij de aankoop van een voertuig. Onze experts bij BPMtotaal.nl zijn gespecialiseerd in het vinden van manieren om de BPM (Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen) aanzienlijk te verminderen, waardoor u geld in uw portemonnee houdt.

Uitgebreide kennis

Onze deskundige taxateurs hebben uitgebreide kennis van de wet- en regelgeving omtrent BPM. We zorgen ervoor dat alle verminderingen en kortingen op een legale en ethische manier worden toegepast, zodat u geen risico loopt op boetes of problemen met de belastingdienst.

Maatwerk

Bij BPMtotaal.nl begrijpen we dat elk voertuig uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw situatie. Of u nu een nieuwe auto, een gebruikte motor of een luxe camper koopt, we zorgen ervoor dat u profiteert van de best mogelijke BPM-vermindering.

Neem nu contact met ons op!
Thijs van der Stelt
Thijs van der Stelt
2020-10-01
Keurig en snel alles afgehandeld. Hier hoef je niet achteraan te bellen. Hij houdt je zelfs netjes op de hoogte van de stand van zaken. Volgende keer weer via bpmtotaal.
Oscar van der Meijden
Oscar van der Meijden
2020-09-03
Ik heb zelf een BMW in Duitsland uitgezocht. BPM totaal heeft voor mij de hele afhandeling in Nederland op een prima wijze geregeld. Een aanrader.
Anes Svraka
Anes Svraka
2020-08-31
Ik heb via BPMtotaal meerder autos ingevoerd in de afgelopen 5 jaar. Een VW Polo uit 2010, Mercedes-Benz C-klasse uit 2015 en sinds kort een Suzuki Swift uit 2011. De auto's heb in ik Duitsland gevonden, ben naar de verkopers geweest om de auto's te bekijken en vervolgens BPMtotaal ingeschakeld om het transport naar Nederland te regelen, het invoeren en op Nederlands kenteken te zetten. Ik werd totaal ontzorgd met al het gedoe rond het invoeren van de auto's uit het buitenland en volgende keer bel ik hun weer om voor mij de auto in te voeren. Met alle kosten bijelkaar zat ik nog ruim onder de prijzen van de auto's wat ze in Nederland er voor vragen. Zeker een aanrader!
F dB
F dB
2020-08-28
Top service! Duidelijk, helder en geen verborgen kosten. Voor de volgende auto ga ik weer hier heen
E Dzafer
E Dzafer
2020-08-28
Alles perfect hele goede service. Volgende keer weer.
Marc Waarle
Marc Waarle
2020-08-27
Naast een oude G-klasse die ik al jaren dagelijks gebruik voor woon-werk verkeer, was ik op zoek naar een tweede auto om te kunnen afwisselen. Het moest een auto zijn met een zekere fun factor uit de Mercedes stal. Daarnaast betrouwbaar omdat ik er voor mijn werk op moet kunnen vertrouwen en ook nog eens een youngtimer voor gunstige bijtelling. Met deze vraag ben ik met BPMtotaal in gesprek gegaan. Met dank aan hun ruime netwerk binnen Europa is een werkelijk perfect onderhouden C43 W202 gevonden en deze voor mij geïmporteerd en op kenteken afgeleverd.
Rik Schotman
Rik Schotman
2020-08-27
Top bedrijf. Ik ben goed en prettig geholpen. Ga zo door!!
S Yoldas
S Yoldas
2020-08-27
BPM TOTAAL HEEFT VOOR MIJ DE HELE IMPORT PROCEDURE VAN MEN GOLF GTD VERZORGD.HET OPHALEN TEGEN TAXATIE BPM INVOEREN RDW . TOP SERVICE EN ZEKER EEEN AANRADER .

Hoe Werkt een BPM taxatie?

Ons proces voor BPM-vermindering is eenvoudig en efficiënt. U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen, en onze experts nemen de rest voor hun rekening.

We voeren een grondige analyse uit van uw voertuig en alle relevante factoren, waaronder leeftijd, kilometerstand en CO2-uitstoot, om de meest gunstige BPM-vermindering te berekenen.

Neem nu contact met ons op!

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Neem voor BPM vermindering contact op met BPMtotaal

Wilt u genieten van lagere belastingen bij de aankoop van uw voertuig? Aarzel dan niet om contact op te nemen met BPMtotaal.nl. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met BPM-vermindering op maat. Waarom te veel betalen? Neem vandaag nog actie en bespaar geld op uw volgende voertuigaankoop.

Bij BPMtotaal.nl begrijpen we dat elke euro telt. Laat ons u helpen om uw belastingkosten te verlagen en uw droomvoertuig binnen handbereik te brengen. Neem contact op en ontdek hoeveel u kunt besparen!

Neem nu contact met ons op!

Over BPMtotaal.nl

BPMtotaal is ontstaan naar aanleiding van de vele vragen die wij kregen over de import en BPM verlaging van zowel auto’s, campers en motoren. Klanten vroegen ons steeds vaker of we niet het hele importtraject voor hen konden verzorgen.

Nadat we dat een aantal keer met succes hadden gedaan, hebben we besloten om hiervoor een website te ontwikkelen waarop we het totaalpakket aan diensten bij het importeren van auto’s, campers en motoren aan kunnen bieden. Zo is BPMtotaal ontstaan. 

Neem nu contact met ons op!