BPM auto

Wilt u BPM besparen op uw nieuwe auto? BPMTotaal.nl is dan de perfecte plek voor u! Wij kunnen u helpen veel geld te besparen op de BPM van uw nieuwe auto, of deze nu geïmporteerd is of niet.

Geld besparen is altijd goed, zeker als u een nieuwe auto importeert, dus kom vandaag nog bij ons langs om te zien hoeveel wij u kunnen helpen om de kosten van uw nieuwe auto te drukken. U zult er geen spijt van krijgen!

Bekijk nu onze website en zie hoeveel wij u kunnen besparen op uw volgende auto!

BPM tegenbewijs

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Wat kan BPMtotaal.nl voor u betekenen?

  • Bespaar tot 50% op de BPM van uw voertuig
  • Wij helpen u met BPM besparing op auto’s, motoren en campers
  • Wij komen bij u langs en maken een taxatierapport

Neem vrijblijvend contact op en profiteer direct van BPM besparing!

Aantal taxatierapporten

BPM besparing in €

Hoe bespaar ik BPM op mijn auto?

Door het maken van een BPM taxatierapport is het mogelijk om te besparen op het te betalen BPM bedrag. Een BPM taxatierapport wordt ook wel een schaderapport genoemd. Dit is eigenlijk niet helemaal waar het om draait. Want een auto hoeft niet per se ook schade te hebben. Het kunnen ook gebruikssporen en slijtage zijn om die er voor kunnen zorgen dat het te betalen BPM lager wordt.

De voordelen van besparen op BPM

Als u wil besparen op BPM kan dit veel voordelen meebrengen. Hier zijn een aantal voordelen voor BPM besparing!

Financiële Besparingen

Het besparen op de BPM resulteert in directe financiële besparingen. Door de belastingkosten te verlagen, kan u aanzienlijk minder betalen voor uw nieuwe auto. Dit betekent dat u meer geld overhoudt in uw portemonnee om te besteden aan andere belangrijke zaken, zoals brandstof, verzekeringen of onderhoud.

Lagere Totale Kosten van het Voertuig

De BPM is een aanzienlijk deel van de totale kosten van een auto. Door deze belasting te verlagen, verlaagd u ook de totale kosten van het voertuig. Dit is vooral voordelig als u een duurdere auto wilt kopen, omdat de BPM doorgaans hoger is bij voertuigen met een hogere cataloguswaarde.

Meer Budget voor Upgrades en Accessoires

Met bespaarde BPM-kosten kan u ervoor kiezen om uw auto te upgraden of accessoires toe te voegen. Denk aan het installeren van geavanceerde infotainmentsystemen, verbeterde geluidsinstallaties, sportieve velgen of zelfs aanpassingen aan de motorprestaties. Zo kan u uw auto personaliseren en rijplezier maximaliseren zonder u zorgen te maken over hoge BPM-kosten.

Waarom BPMtotaal.nl inschakelen om BPM te verlagen

BPMtotaal.nl heeft veel ervaring in het opstellen van (tegen)taxatierapporten. Wij hebben een landelijke dekking en kunnen snel bij u langs komen voor uw auto, camper of motor. Onze collega komt bij u langs om alle gebruikerssporen en schades van de auto in kaart te brengen. Vervolgens krijgt u van ons binnen 48 uur het rapport binnen.

Thijs van der Stelt
Thijs van der Stelt
2020-10-01
Keurig en snel alles afgehandeld. Hier hoef je niet achteraan te bellen. Hij houdt je zelfs netjes op de hoogte van de stand van zaken. Volgende keer weer via bpmtotaal.
Oscar van der Meijden
Oscar van der Meijden
2020-09-03
Ik heb zelf een BMW in Duitsland uitgezocht. BPM totaal heeft voor mij de hele afhandeling in Nederland op een prima wijze geregeld. Een aanrader.
Anes Svraka
Anes Svraka
2020-08-31
Ik heb via BPMtotaal meerder autos ingevoerd in de afgelopen 5 jaar. Een VW Polo uit 2010, Mercedes-Benz C-klasse uit 2015 en sinds kort een Suzuki Swift uit 2011. De auto's heb in ik Duitsland gevonden, ben naar de verkopers geweest om de auto's te bekijken en vervolgens BPMtotaal ingeschakeld om het transport naar Nederland te regelen, het invoeren en op Nederlands kenteken te zetten. Ik werd totaal ontzorgd met al het gedoe rond het invoeren van de auto's uit het buitenland en volgende keer bel ik hun weer om voor mij de auto in te voeren. Met alle kosten bijelkaar zat ik nog ruim onder de prijzen van de auto's wat ze in Nederland er voor vragen. Zeker een aanrader!
F dB
F dB
2020-08-28
Top service! Duidelijk, helder en geen verborgen kosten. Voor de volgende auto ga ik weer hier heen
E Dzafer
E Dzafer
2020-08-28
Alles perfect hele goede service. Volgende keer weer.
Marc Waarle
Marc Waarle
2020-08-27
Naast een oude G-klasse die ik al jaren dagelijks gebruik voor woon-werk verkeer, was ik op zoek naar een tweede auto om te kunnen afwisselen. Het moest een auto zijn met een zekere fun factor uit de Mercedes stal. Daarnaast betrouwbaar omdat ik er voor mijn werk op moet kunnen vertrouwen en ook nog eens een youngtimer voor gunstige bijtelling. Met deze vraag ben ik met BPMtotaal in gesprek gegaan. Met dank aan hun ruime netwerk binnen Europa is een werkelijk perfect onderhouden C43 W202 gevonden en deze voor mij geïmporteerd en op kenteken afgeleverd.
Rik Schotman
Rik Schotman
2020-08-27
Top bedrijf. Ik ben goed en prettig geholpen. Ga zo door!!
S Yoldas
S Yoldas
2020-08-27
BPM TOTAAL HEEFT VOOR MIJ DE HELE IMPORT PROCEDURE VAN MEN GOLF GTD VERZORGD.HET OPHALEN TEGEN TAXATIE BPM INVOEREN RDW . TOP SERVICE EN ZEKER EEEN AANRADER .

Het Belang van een BPM Taxatierapport

Een BPM taxatierapport speelt een essentiële rol bij het besparen op de BPM. Hieronder leggen we uit waarom het laten maken van een BPM taxatierapport van groot belang is:

Nauwkeurige Waardering van de Auto

Een BPM taxatierapport biedt een gedetailleerde en nauwkeurige waardering van de auto. Het rapport houdt rekening met verschillende factoren zoals de staat van de auto, kilometerstand, leeftijd en eventuele schade of gebruikssporen. Door een realistische waarde vast te stellen, kunt u de BPM-kosten verlagen op basis van de werkelijke waarde van de auto.

Professioneel en Deskundig Advies

Het laten opstellen van een BPM taxatierapport door BPM Totaal garandeert professioneel en deskundig advies. Onze specialisten hebben ruime ervaring en kennis van de BPM-regels en -voorschriften. Ze kennen de juiste methoden en technieken om de BPM-waarde te berekenen en kunnen de beste strategieën aanbevelen om de kosten te minimaliseren.

Voorkomen van Hoge Boetes

Een correct opgesteld BPM taxatierapport voorkomt onnodige boetes en problemen bij de Belastingdienst. Het rapport biedt een gedocumenteerd bewijs van de juiste waardebepaling van de auto, waardoor u kunt voldoen aan de wettelijke vereisten. Dit bespaart u mogelijke boetes en problemen in de toekomst.

BPM besparen op uw auto

Wilt u BPM besparen op uw nieuwe auto? Kom dan langs bij BPM Totaal! Wij zorgen er voor dat u veel geld zult besparen op de BPM, bijvoorbeeld bij de import van uw nieuwe auto.

We hebben veel ervaring met het importeren van auto’s en we weten hoe we uw geld kunnen besparen op de BPM. We kunnen u helpen met al het papierwerk en we zorgen ervoor dat alles correct gebeurt. Kom langs bij BPM Totaal en wij helpen u geld te besparen op de BPM van uw auto!

BPM – De belasting op personenauto’s en motorfietsen

BPM is de belasting op personenauto’s en motorrijwielen. Koopt u een auto, motor of camper in Nederland? Of importeert u een motor of camper of auto? Dan betaalt u bpm.

Bij BPM Totaal zorgen wij ervoor dat u de laagst mogelijke prijs krijgt betreft de BPM voor uw auto. Wij hebben jarenlange ervaring met het helpen van klanten via verschillende diensten om geld te besparen op de BPM, en u kunt er zeker van zijn dat wij ons best zullen doen.

BPM is een eenmalige belasting

BPM is een eenmalige belasting die u betaalt als u een nieuwe auto of motor koopt. U betaalt de belasting aan de RDW bij het registreren van uw voertuig. Bij het inschrijven van uw voertuig betaalt u ook BTW en motorrijtuigenbelasting (MRB).

De hoogte van de BPM die u betaalt is afhankelijk van de CO2-uitstoot van uw voertuig. Heeft een auto een lage uitstoot, dan betaalt u minder BPM. Uitgebreide informatie hierover vindt u op de website van de Belastingdienst.

Nog even in het kort over BPM

BPM is een belasting die in Nederland wordt geheven op personenauto’s en motorfietsen. Het bedrag van de verschuldigde belasting is gebaseerd op de belastbare waarde van het voertuig, waarbij rekening wordt gehouden met de aankoopprijs, de BTW en eventuele andere invoerrechten of belastingen.

De BPM wordt betaald bij de registratie van het voertuig bij de RDW. Wie een auto wil kopen, moet zich bewust zijn van deze extra kosten om een goede planning te kunnen maken. Ook betaalt u BPM als u een auto importeert uit Duitsland of een ander (EU-)land.

BPMtotaal wil u graag helpen met het berekenen van de BPM-waarde voor uw auto. Zodat u gemakkelijk en snel uw geïmporteerde auto kan besturen. BPM is een moeilijk begrip en niet iedereen kan makkelijk de BPM-waarde berekenen. Gelukkig is er BPM totaal waar gemakkelijk een taxatierapport kunt aanvragen. Neem nu contact met ons op om uw BPM te berekenen.

BPM: De belasting op personenauto’s en motorfietsen in Nederland

Bij de aanschaf of invoer van een personenauto, motorfiets of bestelauto in Nederland moet u bpm betalen. Bpm is een belasting op de toegevoegde waarde die op dit soort voertuigen wordt geheven.

Het bedrag aan bpm dat u betaalt is gebaseerd op de belastbare waarde van het voertuig. Lees verder voor meer informatie over hoe deze belasting werkt en wat de gevolgen kunnen zijn voor uw aankoop.

Hoe wordt het bedrag aan bpm berekend?

De belastbare waarde van het voertuig wordt gebruikt om het verschuldigde bedrag aan bpm te berekenen. De belastbare waarde wordt bepaald door de prijs die voor het voertuig is betaald, de eventuele btw die is inbegrepen en eventuele andere invoerrechten of belastingen die van toepassing zijn, bij elkaar op te tellen.

Als u bijvoorbeeld een auto koopt voor € 30.000 en 21% btw betaalt, is de belastbare waarde € 36.300 (€ 30.000 + (21% x € 30.000))

Welke tarieven worden gebruikt om de bpm te berekenen?

Er zijn drie tarieven die op personenauto’s kunnen worden toegepast: 22%, 9% of 0%. Welk tarief op uw auto van toepassing is, wordt bepaald door het emissieniveau. Auto’s met een lage uitstoot vallen doorgaans in de 0%-categorie, terwijl auto’s met een hoge uitstoot tegen het hoogste tarief van 22% worden belast Bekijk onze tarieven-pagina voor meer informatie.

Wanneer wordt de bpm betaald?

Bpm wordt betaald wanneer u uw voertuig inschrijft bij de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer). Om dit proces af te ronden heeft u een betalingsbewijs nodig

BPM besparen auto?

Wilt u ook flink besparen op de BPM bij de aanschaf of import van uw auto? Neem dan nu contact op met BPMtotaal en laat ons u helpen bij het berekenen van de BPM. Wij zorgen voor een nauwkeurige en deskundige BPM-taxatie, zodat u niet onnodig te veel betaalt. Klik nu op de button om direct contact met ons op te nemen en bespaar op de kosten van uw auto!

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Over BPMtotaal.nl

BPMtotaal is ontstaan naar aanleiding van de vele vragen die wij kregen over de import en BPM verlaging van zowel auto’s, campers en motoren. Klanten vroegen ons steeds vaker of we niet het hele importtraject voor hen konden verzorgen.

Nadat we dat een aantal keer met succes hadden gedaan, hebben we besloten om hiervoor een website te ontwikkelen waarop we het totaalpakket aan diensten bij het importeren van auto’s, campers en motoren aan kunnen bieden. Zo is BPMtotaal ontstaan.