Camper importeren BPM

We begrijpen dat het importeren van een camper kosten met zich meebrengt, daarom streven we ernaar om u de beste deals op het gebied van BPM te bieden wanneer u onze website bezoekt. U zult nergens anders een betere deal vinden.

Stel u eens voor dat u in uw nieuwe auto of camper over de open weg rijdt – zonder u zorgen te hoeven maken over hoge BPM-kosten. Bij BPMtotaal willen we u graag helpen om die droom voor u uit te laten komen Bezoek vandaag nog onze website en ontdek hoe wij u geld kunnen besparen op BPM bij het importeren van uw camper!

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Wat kan BPMtotaal.nl voor u betekenen?

  • Bespaar tot 50% op de BPM van uw voertuig
  • Wij helpen u met BPM besparing op auto’s, motoren en campers
  • Wij komen bij u langs en maken een taxatierapport

Neem vrijblijvend contact op en profiteer direct van BPM besparing!

Aantal taxatierapporten

BPM besparing in €

Hoe kan u BPM besparen bij het importeren van een camper?

Omdat wij bij BPMtotaal gespecialiseerd zijn in het opstellen van taxatierapporten voor auto´s en campers zijn wij in staat om voor u te besparen bij het importeren van uw camper. De besparing is afhankelijk van de cataloguswaarde, type en de staat van de camper. 

Ontvang snel een BPM rapport voor uw geïmporteerde camper

Benieuwd wat er mogelijk is. Wij kunnen u snel helpen met de juiste kennis in huis om voor u te besparen op de import van een camper of de omgebouwde camper. Wij maken voor u een mooie BPM taxatie

Neem nu contact met ons op!
Thijs van der Stelt
Thijs van der Stelt
2020-10-01
Keurig en snel alles afgehandeld. Hier hoef je niet achteraan te bellen. Hij houdt je zelfs netjes op de hoogte van de stand van zaken. Volgende keer weer via bpmtotaal.
Oscar van der Meijden
Oscar van der Meijden
2020-09-03
Ik heb zelf een BMW in Duitsland uitgezocht. BPM totaal heeft voor mij de hele afhandeling in Nederland op een prima wijze geregeld. Een aanrader.
Anes Svraka
Anes Svraka
2020-08-31
Ik heb via BPMtotaal meerder autos ingevoerd in de afgelopen 5 jaar. Een VW Polo uit 2010, Mercedes-Benz C-klasse uit 2015 en sinds kort een Suzuki Swift uit 2011. De auto's heb in ik Duitsland gevonden, ben naar de verkopers geweest om de auto's te bekijken en vervolgens BPMtotaal ingeschakeld om het transport naar Nederland te regelen, het invoeren en op Nederlands kenteken te zetten. Ik werd totaal ontzorgd met al het gedoe rond het invoeren van de auto's uit het buitenland en volgende keer bel ik hun weer om voor mij de auto in te voeren. Met alle kosten bijelkaar zat ik nog ruim onder de prijzen van de auto's wat ze in Nederland er voor vragen. Zeker een aanrader!
F dB
F dB
2020-08-28
Top service! Duidelijk, helder en geen verborgen kosten. Voor de volgende auto ga ik weer hier heen
E Dzafer
E Dzafer
2020-08-28
Alles perfect hele goede service. Volgende keer weer.
Marc Waarle
Marc Waarle
2020-08-27
Naast een oude G-klasse die ik al jaren dagelijks gebruik voor woon-werk verkeer, was ik op zoek naar een tweede auto om te kunnen afwisselen. Het moest een auto zijn met een zekere fun factor uit de Mercedes stal. Daarnaast betrouwbaar omdat ik er voor mijn werk op moet kunnen vertrouwen en ook nog eens een youngtimer voor gunstige bijtelling. Met deze vraag ben ik met BPMtotaal in gesprek gegaan. Met dank aan hun ruime netwerk binnen Europa is een werkelijk perfect onderhouden C43 W202 gevonden en deze voor mij geïmporteerd en op kenteken afgeleverd.
Rik Schotman
Rik Schotman
2020-08-27
Top bedrijf. Ik ben goed en prettig geholpen. Ga zo door!!
S Yoldas
S Yoldas
2020-08-27
BPM TOTAAL HEEFT VOOR MIJ DE HELE IMPORT PROCEDURE VAN MEN GOLF GTD VERZORGD.HET OPHALEN TEGEN TAXATIE BPM INVOEREN RDW . TOP SERVICE EN ZEKER EEEN AANRADER .

BPM berekenen bij het importeren van een camper

Wie op zoek is naar een camper in Nederland wordt misschien afgeschrikt door de beperkte beschikbaarheid en de hoge prijzen. Gelukkig is er een alternatief: importeren! Al jaren maken handelaren gebruik van deze mogelijkheid bij de aankoop van campers uit Duitsland of België, en nu kunnen ook particulieren dat – met één belangrijke factor om rekening mee te houden.

Er moet natuurlijk rekening worden gehouden met BPM (of belasting); het is vaak de duurste uitgave na de aanschaf zelf. Maar hoe berekent u wat een eerlijke BPM is? Bij BPMtotaal zijn we experts op het gebied van BPM berekeningen én vooral besparingen bij camper import, zodat onze klanten ontzettend veel geld kunnen besparen.

Belasting besparen via BPMTotaal.nl

Campers zijn een steeds populairdere vorm van vakantie- en vrijetijdsvoertuigen, die comfort en vrijheid bieden om het buitenleven te verkennen. Maar heeft u er wel eens over nagedacht hoe uw keuze voor een camper u honderden euro’s aan belasting kan besparen? Er is veel om rekening mee te houden bij de berekening van de BPM aangifte. Er zijn veel methoden voor de berekening van afschrijvingen – wees niet bang, want slimme berekeningen helpen het rendement te optimaliseren!

Camper bpm

Camper importeren uit Duitsland? BPMtotaal.nl helpt u graag

Krijg een deskundig advies over welk BPM rendement het beste kan werken voor uw camper. Bij BPMtotaal stellen we essentiële criteria zoals de exacte door de fabrikant opgegeven uitvoering en degradatietabel samen om een kostenberekening te ontwikkelen zodat u geen onverwachte naheffingen riskeert.

Ons ervaren team biedt uitgebreide diensten die zorgen voor maximale besparingen als het gaat om prijzen voor bouwjaar en datum van eerste registratie, alsmede marktwaarde afschrijvingspercentage! Profiteer nu en maak u klaar om flink te besparen bij BPmtotaal.nl.

Wat is belangrijk bij het besparen op BPM bij het importeren van een camper?

  • Het percentage van afschrijving volgens de handelsinkoopwaarde
  • Prijzen van bijvoorbeeld het jaar van bouwen en eerste toelatingsdatum
  • De huidige waarde volgens het afschrijvingstabel
  • De precieze uitvoering die door het merk is aangegeven
besparen-op-BPM-camper-min

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Over BPMtotaal.nl

BPMtotaal is ontstaan naar aanleiding van de vele vragen die wij kregen over de import en BPM verlaging bij het importeren van campers uit bijvoorbeeld Duitsland, maar ook auto’s en motoren. Klanten vroegen ons steeds vaker of we niet het hele importtraject voor hen konden verzorgen.

Nadat we dat een aantal keer met succes hadden gedaan, hebben we besloten om hiervoor een website te ontwikkelen waarop we het totaalpakket aan diensten bij het importeren van auto’s, campers en motoren aan kunnen bieden. Zo is BPMtotaal ontstaan. 

Neem nu contact met ons op!