Auto importeren BPM

Bespaar op BPM bij het importeren van uw auto!

Wij zijn een van de weinige bedrijven dat besparing op BPM kan garanderen bij het importeren van een auto. Wij hebben jarenlange ervaring in de branche en weten hoe we de beste deals voor onze klanten kunnen krijgen.

Stop met te veel betalen voor BPM bij het importeren van een auto. Kom naar ons en laat ons u zien hoeveel geld u kunt besparen bij de import van uw auto. U zult er zeker geen spijt van krijgen!

Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met besparen op uw BPM kosten!

Neem nu contact met ons op

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Wat kan BPMtotaal.nl voor u betekenen?

  • Bespaar tot 50% op de BPM van uw voertuig
  • Wij helpen u met BPM besparing op auto’s, motoren en campers
  • Wij komen bij u langs en maken een taxatierapport

Neem vrijblijvend contact op en profiteer direct van BPM besparing!

Aantal taxatierapporten

BPM besparing in €

BPM besparen op uw geïmporteerde auto

Als u een auto wilt importeren, moet u BPM betalen. BPM staat voor “Belasting personenauto’s en motorrijwielen” en is een belasting die in Nederland wordt geheven bij de aanschaf van een nieuwe auto of motor, maar ook bij het importeren van een auto of motor.

De hoogte van de BPM is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de CO2-uitstoot, de netto catalogusprijs, de leeftijd van de auto en het brandstoftype.

Hoe kunt u BPM besparen bij het importeren van een auto?

Als u een auto importeert, wilt u natuurlijk zo min mogelijk BPM betalen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om BPM te besparen. Een deel van de BPM mag u afschrijven door de waarde te bepalen met behulp van een van de geaccepteerde koerslijsten of een taxatierapport. Dit kan leiden tot een lagere BPM-aanslag.

Ook kunt u de forfaitaire afschrijvingstabel van de Belastingdienst gebruiken. Dit is echter in de meeste gevallen de minst voordelige manier om BPM te besparen. De forfaitaire afschrijvingstabel is namelijk gebaseerd op de afschrijving van een gemiddelde auto, terwijl uw auto misschien wel meer of minder waard is dan een gemiddelde auto.

Een andere manier om BPM te besparen is door te kiezen voor een auto met een lagere CO2-uitstoot. Hoe lager de CO2-uitstoot, hoe lager de BPM-aanslag. Daarnaast kunt u ook kijken naar de netto catalogusprijs van de auto. Als de netto catalogusprijs van de auto lager is, betaalt u ook minder BPM.

Ontvang snel een BPM-rapport voor uw geïmporteerde auto

Het is verstandig om voordat u een auto importeert, een BPM taxatierapport op te vragen. In dit rapport wordt de BPM-berekening voor uw specifieke auto gemaakt. Zo weet u precies hoeveel BPM u moet betalen en kunt u eventueel nog stappen ondernemen om BPM te besparen. Er zijn verschillende bedrijven die BPM-rapporten aanbieden. Met een BPM-rapport weet u zeker dat u niet te veel BPM betaalt bij het importeren van uw auto.

Kortom, door gebruik te maken van geaccepteerde koerslijsten of een taxatierapport, te kiezen voor een auto met een lagere CO2-uitstoot en/of een lagere netto catalogusprijs, en door een BPM-rapport op te vragen, kunt u aanzienlijk besparen op de BPM bij het importeren van een auto.

Neem nu contact met ons op
Thijs van der Stelt
Thijs van der Stelt
2020-10-01
Keurig en snel alles afgehandeld. Hier hoef je niet achteraan te bellen. Hij houdt je zelfs netjes op de hoogte van de stand van zaken. Volgende keer weer via bpmtotaal.
Oscar van der Meijden
Oscar van der Meijden
2020-09-03
Ik heb zelf een BMW in Duitsland uitgezocht. BPM totaal heeft voor mij de hele afhandeling in Nederland op een prima wijze geregeld. Een aanrader.
Anes Svraka
Anes Svraka
2020-08-31
Ik heb via BPMtotaal meerder autos ingevoerd in de afgelopen 5 jaar. Een VW Polo uit 2010, Mercedes-Benz C-klasse uit 2015 en sinds kort een Suzuki Swift uit 2011. De auto's heb in ik Duitsland gevonden, ben naar de verkopers geweest om de auto's te bekijken en vervolgens BPMtotaal ingeschakeld om het transport naar Nederland te regelen, het invoeren en op Nederlands kenteken te zetten. Ik werd totaal ontzorgd met al het gedoe rond het invoeren van de auto's uit het buitenland en volgende keer bel ik hun weer om voor mij de auto in te voeren. Met alle kosten bijelkaar zat ik nog ruim onder de prijzen van de auto's wat ze in Nederland er voor vragen. Zeker een aanrader!
F dB
F dB
2020-08-28
Top service! Duidelijk, helder en geen verborgen kosten. Voor de volgende auto ga ik weer hier heen
E Dzafer
E Dzafer
2020-08-28
Alles perfect hele goede service. Volgende keer weer.
Marc Waarle
Marc Waarle
2020-08-27
Naast een oude G-klasse die ik al jaren dagelijks gebruik voor woon-werk verkeer, was ik op zoek naar een tweede auto om te kunnen afwisselen. Het moest een auto zijn met een zekere fun factor uit de Mercedes stal. Daarnaast betrouwbaar omdat ik er voor mijn werk op moet kunnen vertrouwen en ook nog eens een youngtimer voor gunstige bijtelling. Met deze vraag ben ik met BPMtotaal in gesprek gegaan. Met dank aan hun ruime netwerk binnen Europa is een werkelijk perfect onderhouden C43 W202 gevonden en deze voor mij geïmporteerd en op kenteken afgeleverd.
Rik Schotman
Rik Schotman
2020-08-27
Top bedrijf. Ik ben goed en prettig geholpen. Ga zo door!!
S Yoldas
S Yoldas
2020-08-27
BPM TOTAAL HEEFT VOOR MIJ DE HELE IMPORT PROCEDURE VAN MEN GOLF GTD VERZORGD.HET OPHALEN TEGEN TAXATIE BPM INVOEREN RDW . TOP SERVICE EN ZEKER EEEN AANRADER .

Manieren om BPM te besparen bij het importeren van uw auto

BPM besparen bij het importeren van een auto is een belangrijk onderwerp voor veel autoliefhebbers. De Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen (BPM) is een belasting die betaald moet worden bij de aanschaf van een nieuwe auto of bij het importeren van een auto. Het bedrag dat betaald moet worden, kan aanzienlijk hoog zijn en daarom is het belangrijk om te kijken naar manieren om BPM te besparen.

Een manier om BPM te besparen bij het importeren van een auto is door een deel van de BPM af te schrijven door de waarde te bepalen via geaccepteerde koerslijsten of een taxatierapport. De belastingdienst heeft een lijst met geaccepteerde koerslijsten en taxateurs die goedgekeurd zijn om de waarde van de auto te bepalen. Op basis van deze waarde wordt de BPM berekend en afgeschreven.

Daarnaast kan ook de forfaitaire afschrijvingstabel van de belastingdienst gebruikt worden om BPM te besparen. Echter is deze methode vaak de minst voordelige manier en wordt daarom niet aangeraden.

Een goede waardebepaling is van groot belang

Het is dus van belang om een goede waardebepaling te hebben bij het importeren van een auto om zo te kunnen besparen op de BPM. Een BPM-rapport kan hierbij helpen. Dit rapport geeft inzicht in de waarde van de auto en berekent de BPM op basis van de gegevens van de auto. Hierdoor kan er mogelijk bespaard worden op de BPM.

Bij het importeren van een auto uit bijvoorbeeld Duitsland is het dus verstandig om te kijken naar de verschillende manieren om BPM te besparen. Het gebruik maken van geaccepteerde koerslijsten of een taxatierapport is een goede optie en het is belangrijk om een BPM-rapport te laten opstellen om de waarde van de auto te bepalen. Zo kan er mogelijk flink bespaard worden op de BPM bij het importeren van een auto.

Wilt u snel en gemakkelijk een BPM-rapport voor uw geïmporteerde auto ontvangen? Neem dan contact op met onze experts die u graag verder helpen bij het besparen van BPM bij het importeren van uw auto. Onze diensten bestaan niet alleen uit de BPM bepalen van een auto. Wij kunnen ook de BPM voor uw motor of camper bepalen.  Bij ons bent u verzekerd van een professionele en snelle service en dat voor een eerlijk tarief. Zodat u uw voertuig zo snel mogelijk weer de weg op kunt. Maak vandaag nog een afspraak.

BPMtotaal wil u graag helpen met het berekenen van de BPM-waarde voor uw auto. Zodat u gemakkelijk en snel uw geïmporteerde auto kan besturen. BPM is een moeilijk begrip en niet iedereen kan makkelijk de BPM-waarde berekenen. Gelukkig is er BPM totaal waar u gemakkelijk een taxatierapport kunt aanvragen. Neem nu contact met ons op om uw BPM te berekenen.

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Over BPMtotaal.nl

BPMtotaal is ontstaan naar aanleiding van de vele vragen die wij kregen over de import en BPM verlaging van zowel auto’s, campers en motoren. Klanten vroegen ons steeds vaker of we niet het hele importtraject voor hen konden verzorgen.

Nadat we dat een aantal keer met succes hadden gedaan, hebben we besloten om hiervoor een website te ontwikkelen waarop we het totaalpakket aan diensten bij het importeren van auto’s, campers en motoren aan kunnen bieden. Zo is BPMtotaal ontstaan. 

Neem nu contact met ons op