Auto Importeren met BPM – Bespaar Kosten en Gedoe

Welkom bij BPMtotaal.nl, dé specialist in auto importeren met BPM! Als u overweegt om een auto te importeren, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat dit een spannend avontuur is, maar het kan ook overweldigend lijken.

Het goede nieuws is dat we u kunnen helpen om kosten te besparen en het proces soepeler te laten verlopen.

Neem nu contact met ons op

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Wat kan BPMtotaal.nl voor u betekenen?

  • Bespaar tot 50% op de BPM van uw voertuig
  • Wij helpen u met BPM besparing op auto’s, motoren en campers
  • Wij komen bij u langs en maken een taxatierapport

Neem vrijblijvend contact op en profiteer direct van BPM besparing!

Aantal taxatierapporten

BPM besparing in €

Wat is BPM en Waarom Is Het Belangrijk bij Auto Import?

BPM staat voor Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen. Dit is een belasting die u moet betalen bij de aankoop van een nieuwe auto of bij het importeren van een auto in Nederland.

Het bedrag kan aanzienlijk zijn, en het is van cruciaal belang om het correct te berekenen om onverwachte kosten te voorkomen.

Waarom Kiezen voor BPMtotaal.nl?

Bij BPMtotaal.nl hebben we jarenlange ervaring in het berekenen van BPM voor geïmporteerde auto’s.

Onze experts begrijpen de complexe regels en voorschriften en kunnen u helpen om het beste resultaat te behalen.

Nauwkeurige Berekeningen

Wij gebruiken geavanceerde tools en geaccepteerde methoden om de BPM voor uw auto nauwkeurig te berekenen.

Dit zorgt ervoor dat u niet te veel betaalt en dat u precies weet waar u aan toe bent.

Persoonlijke Service

Bij BPMtotaal.nl krijgt u persoonlijke aandacht. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en we passen onze diensten aan uw specifieke behoeften aan.

U bent geen nummer bij ons, maar een gewaardeerde klant.

Neem nu contact met ons op
Thijs van der Stelt
Thijs van der Stelt
2020-10-01
Keurig en snel alles afgehandeld. Hier hoef je niet achteraan te bellen. Hij houdt je zelfs netjes op de hoogte van de stand van zaken. Volgende keer weer via bpmtotaal.
Oscar van der Meijden
Oscar van der Meijden
2020-09-03
Ik heb zelf een BMW in Duitsland uitgezocht. BPM totaal heeft voor mij de hele afhandeling in Nederland op een prima wijze geregeld. Een aanrader.
Anes Svraka
Anes Svraka
2020-08-31
Ik heb via BPMtotaal meerder autos ingevoerd in de afgelopen 5 jaar. Een VW Polo uit 2010, Mercedes-Benz C-klasse uit 2015 en sinds kort een Suzuki Swift uit 2011. De auto's heb in ik Duitsland gevonden, ben naar de verkopers geweest om de auto's te bekijken en vervolgens BPMtotaal ingeschakeld om het transport naar Nederland te regelen, het invoeren en op Nederlands kenteken te zetten. Ik werd totaal ontzorgd met al het gedoe rond het invoeren van de auto's uit het buitenland en volgende keer bel ik hun weer om voor mij de auto in te voeren. Met alle kosten bijelkaar zat ik nog ruim onder de prijzen van de auto's wat ze in Nederland er voor vragen. Zeker een aanrader!
F dB
F dB
2020-08-28
Top service! Duidelijk, helder en geen verborgen kosten. Voor de volgende auto ga ik weer hier heen
E Dzafer
E Dzafer
2020-08-28
Alles perfect hele goede service. Volgende keer weer.
Marc Waarle
Marc Waarle
2020-08-27
Naast een oude G-klasse die ik al jaren dagelijks gebruik voor woon-werk verkeer, was ik op zoek naar een tweede auto om te kunnen afwisselen. Het moest een auto zijn met een zekere fun factor uit de Mercedes stal. Daarnaast betrouwbaar omdat ik er voor mijn werk op moet kunnen vertrouwen en ook nog eens een youngtimer voor gunstige bijtelling. Met deze vraag ben ik met BPMtotaal in gesprek gegaan. Met dank aan hun ruime netwerk binnen Europa is een werkelijk perfect onderhouden C43 W202 gevonden en deze voor mij geïmporteerd en op kenteken afgeleverd.
Rik Schotman
Rik Schotman
2020-08-27
Top bedrijf. Ik ben goed en prettig geholpen. Ga zo door!!
S Yoldas
S Yoldas
2020-08-27
BPM TOTAAL HEEFT VOOR MIJ DE HELE IMPORT PROCEDURE VAN MEN GOLF GTD VERZORGD.HET OPHALEN TEGEN TAXATIE BPM INVOEREN RDW . TOP SERVICE EN ZEKER EEEN AANRADER .

Bespaar Tijd en Geld

Auto importeren met BPM kan ingewikkeld lijken, maar met onze hulp wordt het een stuk eenvoudiger.

U bespaart niet alleen geld door de BPM correct te berekenen, maar ook kostbare tijd en moeite.

forfaitaire-tabel-bpm-totaal

Neem Contact Op met Erik – Uw BPM Expert

Wilt u meer weten over hoe BPMtotaal.nl u kan helpen bij het importeren van uw auto met BPM? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Erik, onze BPM-expert. Hij staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden door het proces.

Laat ons uw auto importeren met BPM zonder gedoe en tegen de beste tarieven. Neem vandaag nog contact met ons op!

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

BPM Berekenen – Ontdek Hoeveel U Moet Betalen bij Auto-Import

Bij BPMtotaal maken we BPM berekenen eenvoudig, zelfs als u een auto uit het buitenland importeert.

We begrijpen dat de wereld van BPM complex kan lijken, maar onze experts staan klaar om u te helpen de kosten te begrijpen en te minimaliseren.

Wat is BPM en Waarom Is Het Belangrijk bij Auto Import?

BPM staat voor Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen. Dit is de belasting die u moet betalen wanneer u een nieuwe auto koopt of een auto importeert naar Nederland.

Het bedrag kan behoorlijk oplopen, en het is cruciaal om te weten hoeveel u moet afdragen om onverwachte kosten te voorkomen.

Hoe Berekenen Wij de BPM?

Onze experts berekenen de BPM op basis van het toelatingsjaar van uw auto.

Als er ook een berekening mogelijk is voor 2024, gebruiken we de methode die voor u het voordeligst uitpakt.

Een essentieel onderdeel van de berekening is de CO2-uitstootwaarde. Tot 1 juli 2020 gebruikten we de NEDC-meetmethode, daarna stapten we over naar de WLTP-meetmethode.

Als uw auto na 1 juli 2020 voor het eerst werd toegelaten, moet altijd de WLTP-waarde worden gebruikt. U kunt kiezen tussen een berekening voor het toelatingsjaar of het huidige jaar, maar alleen als de CO2-uitstoot volgens de WLTP-methode beschikbaar is. Dit geldt in principe alleen voor auto’s na 1 september 2018.

Hoe Kan U Hierop Besparen?

Bij BPMtotaal geloven we in nauwkeurige en eerlijke berekeningen. We gebruiken geavanceerde tools en geaccepteerde methoden om ervoor te zorgen dat u niet te veel betaalt.

We begrijpen dat dit proces ingewikkeld kan lijken, maar we zijn hier om het voor u te vereenvoudigen en kosten te besparen.

Neem Contact Op voor Hulp bij Uw BPM Berekening

Begrijpt u nog steeds niet helemaal hoe BPM berekenen werkt? Geen zorgen, onze experts staan voor u klaar. Of het nu gaat om een toelatingsjaar of het huidige jaar, we zorgen ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor professioneel advies en een nauwkeurige BPM-berekening. We helpen u graag om geld te besparen bij de import van uw auto.

Laat BPMtotaal u begeleiden door het proces en voorkom onnodige kosten bij auto-import. Neem vandaag nog contact met ons op!

Neem nu contact met ons op

Over BPMtotaal.nl

BPMtotaal is ontstaan naar aanleiding van de vele vragen die wij kregen over de import en BPM verlaging van zowel auto’s, campers en motoren. Klanten vroegen ons steeds vaker of we niet het hele importtraject voor hen konden verzorgen.

Nadat we dat een aantal keer met succes hadden gedaan, hebben we besloten om hiervoor een website te ontwikkelen waarop we het totaalpakket aan diensten bij het importeren van auto’s, campers en motoren aan kunnen bieden. Zo is BPMtotaal ontstaan. 

Neem nu contact met ons op