BPM import

Wilt u een auto importeren in Nederland en tegelijk rest BPM besparen?

BPMtotaal.nl kan u helpen besparen op bruto BPM bij het importeren van een auto, camper of motor! Wij zijn de toonaangevende experts op dit gebied en kunnen ervoor zorgen dat u de best mogelijke deal krijgt.

Neem vandaag nog contact met BPM totaal op en wij gaan aan de slag om u geld te besparen!

Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen te besparen op rest BPM berekenen bij het importeren van een (Duits) voertuig in Nederland.

Camper importeren BPM
Auto importeren BPM
Motor Importeren BPM
BPM Duitse import

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Wat kan BPMtotaal.nl voor u betekenen?

  • Bespaar tot 50% op de BPM van uw voertuig
  • Wij helpen u met BPM besparing op auto’s, motoren en campers
  • Wij komen bij u langs en maken een taxatierapport
  • BPM berekenen
  • Hulp bij BPM aangifte als u BPM betalen moet
  • Flink besparen op uw BPM bedrag tot wel duizenden euro’s

Neem vrijblijvend contact op en profiteer direct van BPM besparing!

Aantal taxatierapporten

BPM besparing in €

BPM import besparen door BPMtotaal.nl

Als u een auto of motor importeert naar Nederland (ook met buitenlands kenteken), bent u verplicht om Belasting personenauto’s en motorrijwielen (BPM) te betalen. BPM kan een aanzienlijk bedrag zijn, afhankelijk van de waarde en leeftijd van het voertuig en de CO2-uitstoot voor auto’s. Gelukkig zijn er manieren om de rest BPM op import te verlagen, zoals door gebruik te maken van een BPM taxatierapport.

Een import rapport bij BPMtotaal.nl

Bij BPMtotaal.nl kunt u terecht voor een BPM taxatierapport waarmee u geld kunt besparen op de rest BPM bij het importeren van uw voertuig. Wij maken een gedetailleerde fotorapportage van uw voertuig om de schade en andere zaken in kaart te brengen, waarmee we vervolgens een taxatierapport kunnen opstellen.

Met dit BPM rapport kunt u aantonen dat de waarde van uw voertuig lager is dan de standaardwaarde waar de rest BPM normaliter op wordt gebaseerd, en daarmee dus een lager BPM-bedrag hoeft te betalen. Onze taxatierapporten worden over het algemeen zeer goed geaccepteerd door de Belastingdienst en leiden daarmee tot een lagere rest BPM-aanslag.

Moet ik naast BPM andere belastingen betalen bij auto importeren?

Wanneer u verhuist binnen de Europese Unie en uw personenauto, bestelauto of motor meeneemt, hoeft u in de meeste gevallen geen extra belastingen te betalen bij invoer, naast de rest BPM. Dit is goed nieuws voor degenen die binnen Europa verhuizen en hun gebruikte auto willen meenemen.

Moet ik naast BPM andere belastingen betalen als ik een nieuwe auto invoer?

Wanneer u verhuist binnen de Europese Unie en uw personenauto, bestelauto of motor meeneemt, hoeft u in de meeste gevallen geen extra belastingen te betalen bij invoer, naast de BPM. Dit is goed nieuws voor degenen die binnen Europa verhuizen en hun voertuig willen meenemen.

Om van deze vrijstelling gebruik te maken, dient u het BPM formulier “Aanvraag vrijstelling bpm bij verhuizing binnen de EU” in te vullen. Als u vragen heeft over deze procedure, staan wij graag voor u klaar om u te helpen. Onze vriendelijke experts hebben de vakkennis om u deskundig te adviseren over alle aspecten van BPM en verhuizing binnen de EU. formulier “Aanvraag vrijstelling bpm bij verhuizing binnen de EU” in te vullen. Als u vragen heeft over deze procedure, staan wij graag voor u klaar om u te helpen. Onze vriendelijke BPM experts hebben de vakkennis om u deskundig te adviseren over alle aspecten van BPM en verhuizing binnen de EU. Wij kunnen voor u ook de bpm berekening doen.

Hoe verlaag ik BPM bij auto importeren?

Door middel van een bpm berekening in het taxatierapport kunt u aantonen dat uw auto minder waard is dan de standaardwaarde die de Belastingdienst hanteert bij het bepalen van de BPM. Dit kan een aanzienlijk verschil maken in de hoogte van het bedrag dat u moet betalen. Bij BPMtotaal.nl hebben wij jarenlange ervaring in het maken van deze rapporten, waardoor we een hoge acceptatiegraad bij de Belastingdienst hebben bereikt. Wij kunnen u helpen bij het opstellen van een taxatierapport en het invullen en verzenden ervan aan de Belastingdienst.

Naast een taxatierapport zijn er nog andere manieren om de BPM op import te verlagen. Zo kunt u gebruik maken van een koerslijst of de forfaitaire afschrijvingstabel van de Belastingdienst, maar deze methoden zijn vaak minder voordelig dan een taxatierapport. Bij BPMtotaal.nl kunnen wij u adviseren over de beste manier om BPM te besparen bij een auto importeren.

Thijs van der Stelt
Thijs van der Stelt
2020-10-01
Keurig en snel alles afgehandeld. Hier hoef je niet achteraan te bellen. Hij houdt je zelfs netjes op de hoogte van de stand van zaken. Volgende keer weer via bpmtotaal.
Oscar van der Meijden
Oscar van der Meijden
2020-09-03
Ik heb zelf een BMW in Duitsland uitgezocht. BPM totaal heeft voor mij de hele afhandeling in Nederland op een prima wijze geregeld. Een aanrader.
Anes Svraka
Anes Svraka
2020-08-31
Ik heb via BPMtotaal meerder autos ingevoerd in de afgelopen 5 jaar. Een VW Polo uit 2010, Mercedes-Benz C-klasse uit 2015 en sinds kort een Suzuki Swift uit 2011. De auto's heb in ik Duitsland gevonden, ben naar de verkopers geweest om de auto's te bekijken en vervolgens BPMtotaal ingeschakeld om het transport naar Nederland te regelen, het invoeren en op Nederlands kenteken te zetten. Ik werd totaal ontzorgd met al het gedoe rond het invoeren van de auto's uit het buitenland en volgende keer bel ik hun weer om voor mij de auto in te voeren. Met alle kosten bijelkaar zat ik nog ruim onder de prijzen van de auto's wat ze in Nederland er voor vragen. Zeker een aanrader!
F dB
F dB
2020-08-28
Top service! Duidelijk, helder en geen verborgen kosten. Voor de volgende auto ga ik weer hier heen
E Dzafer
E Dzafer
2020-08-28
Alles perfect hele goede service. Volgende keer weer.
Marc Waarle
Marc Waarle
2020-08-27
Naast een oude G-klasse die ik al jaren dagelijks gebruik voor woon-werk verkeer, was ik op zoek naar een tweede auto om te kunnen afwisselen. Het moest een auto zijn met een zekere fun factor uit de Mercedes stal. Daarnaast betrouwbaar omdat ik er voor mijn werk op moet kunnen vertrouwen en ook nog eens een youngtimer voor gunstige bijtelling. Met deze vraag ben ik met BPMtotaal in gesprek gegaan. Met dank aan hun ruime netwerk binnen Europa is een werkelijk perfect onderhouden C43 W202 gevonden en deze voor mij geïmporteerd en op kenteken afgeleverd.
Rik Schotman
Rik Schotman
2020-08-27
Top bedrijf. Ik ben goed en prettig geholpen. Ga zo door!!
S Yoldas
S Yoldas
2020-08-27
BPM TOTAAL HEEFT VOOR MIJ DE HELE IMPORT PROCEDURE VAN MEN GOLF GTD VERZORGD.HET OPHALEN TEGEN TAXATIE BPM INVOEREN RDW . TOP SERVICE EN ZEKER EEEN AANRADER .

Hoe kan ik controleren of ik in aanmerking kom voor BPM-aftrek bij het importeren van een voertuig?

Het is mogelijk om BPM-aftrek te krijgen bij het importeren van een voertuig, maar er zijn een aantal voorwaarden waaraan moet worden voldaan. Om te beginnen moet het voertuig in het buitenland minimaal 6.000 km hebben gereden.

Daarnaast moet het voertuig voor de duur van 12 maanden op naam staan van de importeur en mag het voertuig gedurende deze periode niet worden verkocht. Als aan deze voorwaarden wordt voldaan, dan kan de BPM op het voertuig worden verlaagd.

Een taxatierapport kan helpen om de waarde van het voertuig nauwkeurig vast te stellen en daarmee de hoogte van de BPM te verlagen. Door deze aftrekregeling is het mogelijk om aanzienlijk te besparen op de BPM.

BPM tegenbewijs

Waarom is het verstandig om de hulp van een expert in te schakelen bij het importeren van een voertuig?

Het importeren van een voertuig is een complex proces en er zijn veel factoren om rekening mee te houden, waaronder de BPM. Het is dan ook verstandig om de hulp van een expert in te schakelen om de import van het voertuig soepel te laten verlopen. zelfde geldt voor een gebruikte auto.

Een expert kan bijvoorbeeld helpen bij het opstellen van de benodigde documenten, het bepalen van de juiste waarde van het voertuig en het berekenen van de verschuldigde BPM. Door de expertise van een importbegeleider in te schakelen, kan de importeur er zeker van zijn dat alle formaliteiten correct worden afgehandeld en dat er geen onverwachte kosten of vertragingen ontstaan.

Daarnaast kan een importbegeleider ook helpen bij het vinden van een geschikt voertuig in het buitenland en kan deze tips geven over het transporteren van het voertuig naar Nederland.

BPMtotaal wil u graag helpen met het berekenen van de BPM-waarde voor uw auto. Zodat u gemakkelijk en snel uw geïmporteerde auto kan besturen. BPM is een moeilijk begrip en niet iedereen kan makkelijk de BPM-waarde berekenen. Gelukkig is er BPM totaal waar gemakkelijk een taxatierapport kunt aanvragen. Neem nu contact met ons op om uw BPM te berekenen.
BPM totaal helpt u graag met uw import auto, en alle bpm berekening er omheen. Zo krijgt u uw laagste bpm import kosten.

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Over BPMtotaal.nl

BPMtotaal is ontstaan naar aanleiding van de vele vragen die wij kregen over de import en BPM verlaging van zowel auto’s, campers en motoren. Klanten vroegen ons steeds vaker of we niet het hele importtraject voor hen konden verzorgen.

Nadat we dat een aantal keer met succes hadden gedaan, hebben we besloten om hiervoor een website te ontwikkelen waarop we het totaalpakket aan diensten bij het importeren van auto’s, campers en motoren aan kunnen bieden. Zo is BPMtotaal ontstaan. 

Wat zijn de regels voor het betalen van bpm bij het importeren van een auto uit een niet-EU-land?

Als u vanuit een land buiten de EU verhuist naar Nederland, heeft u geluk: u hoeft geen btw of invoerrechten te betalen bij het invoeren van uw personenauto, bestelauto of motor. Dat scheelt alvast in de kosten! Na invoer kunt u een Nederlands kenteken aanvragen voor uw motorrijtuig. Wel moet u een volledige bpm aangifte doen, maar hoeft u geen bpm te betalen.

Klinkt goed, toch? Zo kunt u zich richten op het wennen aan uw nieuwe woonplaats en rijden in uw geliefde auto of motor. Onthoud wel dat er enkele voorwaarden zijn waar u aan moet voldoen bij de invoer van uw voertuig, dus lees deze goed door voordat u aan de invoer begint.

Kan ik geld besparen op de bpm als ik mijn auto laat aanpassen?

Als u denkt dat u geld kunt besparen op bpm door uw auto aan te passen, moeten we u helaas teleurstellen. Het is niet mogelijk om het bpm-bedrag te verlagen door het aanbrengen van wijzigingen aan uw auto. De bpm wordt bepaald op basis van onder andere de netto catalogusprijs en de CO2-uitstoot van uw voertuig.

Het is daarom verstandig om voorafgaand aan de aankoop van een auto te controleren hoeveel bpm u moet betalen en hier rekening mee te houden bij het bepalen van uw budget. Mocht u nog vragen hebben over de bpm of andere aspecten van autobelastingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze experts helpen u graag verder met de bereken bpm klus.

Het berekenen van de BPM en het correct indienen van de aangifte zijn slechts een deel van de totale kosten bij het importeren van een nieuwe auto. Door de BPM efficiënt te berekenen en te optimaliseren, kunt u aanzienlijk besparen op de totale kosten als u een auto importeert. Voordat uw geïmporteerde auto de Nederlandse wegen op mag, moet deze een RDW-keuring ondergaan. Na goedkeuring ontvangt de auto een Nederlands kenteken en wordt deze als legaal beschouwd om in Nederland te rijden.

In het kort, bij het importeren van een auto naar Nederland is het cruciaal om de BPM-berekening en aangifte serieus te nemen. Het juist invullen van deze stappen kan resulteren in aanzienlijke besparingen op uw voertuig. Het is raadzaam om professioneel advies in te winnen of gebruik te maken van een BPM-calculator om er zeker van te zijn dat u het juiste BPM-bedrag betaalt en zo duizenden euro’s bespaart.