BPM camper

Wilt u het bruto BPM bedrag besparen op uw nieuwe camper?

Bij BPMTotaal bent u aan het juiste adres! Wij kunnen u helpen veel geld te besparen op de aanschaf van uw nieuwe camper of gebruikte bestelauto. Sterker nog, wij kunnen vaak helpen om de kosten van de bruto BPM met honderden of zelfs duizenden euro’s te verlagen. Wij helpen u met de BPM berekening die u nodig heeft als u BPM betalen moet. Wij willen altijd dat uw BPM tarief laag blijft, doordat we uw BPM berekenen kan u zo uw BPM aangifte doen.

 

Dat is niet alles – we bieden ook aanvullende diensten om het importeren van uw nieuwe camper zo soepel en stressvrij mogelijk te laten verlopen. Ons team van experts is altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en te helpen bij eventuele problemen die u tijdens het proces tegenkomt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij uw geld kunnen besparen op de BPM voor uw nieuwe camper! Wij willen dat u zo min mogelijk BPM betaald.

Camper bpm

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Wat kan BPMtotaal.nl voor u betekenen?

  • Bespaar tot 50% op de BPM van uw voertuig
  • Wij helpen u met BPM besparing op auto’s, motoren en campers
  • Wij komen bij u langs en maken een taxatierapport
  • BPM berekenen camper
  • Hulp bij BPM aangifte
  • Hulp bij BPM betalen
  • laagste BPM tarief

Neem vrijblijvend contact op en profiteer direct van BPM besparing!

Aantal taxatierapporten

BPM besparing in €

BPM op een camper

Bij de omkeuring van een voertuig op grijs kenteken (zakelijk gebruik) naar camper is de eigenaar van het voertuig BPM-aangifteplichtig. Met andere woorden: heeft u een bestelwagen gekocht met grijs kenteken, deze omgebouwd tot camper en laten keuren? Dan bent u BPM verschuldigd.

De BPM-aangifte kunt u tot 3 maanden na de RDW-keuring indienen. Daarna moet de keuringsprocedure opnieuw worden gedaan.

Hoe kunt u BPM besparen op een camper?

Ook bij het importeren van een normale camper uit het buitenland, dus zonder ombouw, krijgt u te maken met de BPM-aangifte.

Hierop kunt u besparen door de werkelijke waarde van de camper vast te stellen door middel van een taxatierapport.

Ontvang snel een BPM-rapport voor uw camper

Binnen 48 uur na het maken van de foto’s heeft u het taxatierapport of versturen wij het voor u naar de Belastingdienst.

Door onze print- en verzendservice kunnen we al het werk voor u uit handen nemen en krijgt u alleen een betaalbericht van ons voor de BPM. Na het voldoen van de BPM heeft u binnen een paar dagen het kenteken.

BPM besparen bij het importeren of invoeren van uw camper

Als u overweegt om een camper of auto te importeren, vraagt u zich misschien af hoeveel BPM u moet betalen en hoe u geld kunt besparen op het hele proces, met name de BPM-aangifte die u moet betalen voor uw camper.

Gelukkig is er een bedrijf dat u daarbij kan helpen, en dat is natuurlijk BPMtotaal.nl. Wij bieden een BPM taxatierapport aan waarmee u veel geld kunt besparen bij het importeren van uw camper en zo min mogelijk aan BPM hoeft te betalen.

Wat is BPM voor een camper precies?

BPM is een Nederlandse belasting die wordt geheven op voertuigen die in Nederland worden ingevoerd. Dit kan in non-Europese landen zijn, denk aan een Ford Mustang uit de VS naar Nederland halen. Maar het kan ook gebeuren dichter bij de grens denk aan een Duitse camper naar Nederland halen.

De hoeveelheid belasting die u moet betalen, hangt af van de waarde van uw voertuig, maar ook van andere factoren zoals het brandstoftype en de uitstoot.

BPMtotaal wil u graag helpen met bpm-berekeningen

BPMtotaal wil u graag helpen met het berekenen van de BPM-waarde voor uw camper, zodat u gemakkelijk en snel kunt genieten van uw geïmporteerde camper. BPM is een complex concept en niet iedereen kan gemakkelijk de BPM-waarde berekenen.

Gelukkig is er BPMtotaal waar u gemakkelijk een taxatierapport kunt aanvragen. Neem nu contact met ons op om uw BPM te berekenen.

BPM berekenen voor een camper?

Wilt u de BPM berekenen die u moet betalen voor uw camper of gebruikte bestelauto? Het enige wat u hoeft te doen, is een berichtje te sturen!

BPMwaarde is de beste partner op het gebied van BPM camper berekenen voor import vanuit Duistland!

App-goran-bpm-totaal-min-webbestand
Thijs van der Stelt
Thijs van der Stelt
2020-10-01
Keurig en snel alles afgehandeld. Hier hoef je niet achteraan te bellen. Hij houdt je zelfs netjes op de hoogte van de stand van zaken. Volgende keer weer via bpmtotaal.
Oscar van der Meijden
Oscar van der Meijden
2020-09-03
Ik heb zelf een BMW in Duitsland uitgezocht. BPM totaal heeft voor mij de hele afhandeling in Nederland op een prima wijze geregeld. Een aanrader.
Anes Svraka
Anes Svraka
2020-08-31
Ik heb via BPMtotaal meerder autos ingevoerd in de afgelopen 5 jaar. Een VW Polo uit 2010, Mercedes-Benz C-klasse uit 2015 en sinds kort een Suzuki Swift uit 2011. De auto's heb in ik Duitsland gevonden, ben naar de verkopers geweest om de auto's te bekijken en vervolgens BPMtotaal ingeschakeld om het transport naar Nederland te regelen, het invoeren en op Nederlands kenteken te zetten. Ik werd totaal ontzorgd met al het gedoe rond het invoeren van de auto's uit het buitenland en volgende keer bel ik hun weer om voor mij de auto in te voeren. Met alle kosten bijelkaar zat ik nog ruim onder de prijzen van de auto's wat ze in Nederland er voor vragen. Zeker een aanrader!
F dB
F dB
2020-08-28
Top service! Duidelijk, helder en geen verborgen kosten. Voor de volgende auto ga ik weer hier heen
E Dzafer
E Dzafer
2020-08-28
Alles perfect hele goede service. Volgende keer weer.
Marc Waarle
Marc Waarle
2020-08-27
Naast een oude G-klasse die ik al jaren dagelijks gebruik voor woon-werk verkeer, was ik op zoek naar een tweede auto om te kunnen afwisselen. Het moest een auto zijn met een zekere fun factor uit de Mercedes stal. Daarnaast betrouwbaar omdat ik er voor mijn werk op moet kunnen vertrouwen en ook nog eens een youngtimer voor gunstige bijtelling. Met deze vraag ben ik met BPMtotaal in gesprek gegaan. Met dank aan hun ruime netwerk binnen Europa is een werkelijk perfect onderhouden C43 W202 gevonden en deze voor mij geïmporteerd en op kenteken afgeleverd.
Rik Schotman
Rik Schotman
2020-08-27
Top bedrijf. Ik ben goed en prettig geholpen. Ga zo door!!
S Yoldas
S Yoldas
2020-08-27
BPM TOTAAL HEEFT VOOR MIJ DE HELE IMPORT PROCEDURE VAN MEN GOLF GTD VERZORGD.HET OPHALEN TEGEN TAXATIE BPM INVOEREN RDW . TOP SERVICE EN ZEKER EEEN AANRADER .

BPM besparen bij het importeren of invoeren van uw camper

Als u overweegt om een camper of auto te importeren, vraagt u zich misschien af hoe u geld kunt besparen op het hele proces en met name de BPM die u moet betalen voor uw camper. Gelukkig is er een bedrijf dat u daarbij kan helpen, en dat is natuurlijk BPMtotaal.nl. Wij bieden een BPM taxatierapport aan waarmee u veel geld kunt besparen bij het importeren van uw camper.

BPM is een Nederlandse belasting die wordt geheven op voertuigen die in Nederland worden ingevoerd. De hoeveelheid belasting die u moet betalen hangt af van de waarde van uw voertuig, maar ook van andere factoren zoals het brandstoftype en de uitstoot.

BPM taxatierapport voor uw camper

Met een BPM-taxatierapport voor uw camper van BPMtotaal.nl kunt u een nauwkeurige schatting krijgen van hoeveel BPM u moet betalen. Dit helpt u bij het begroten van uw import en voorkomt verrassingen achteraf.

Daarbij vinden wij vrijwel altijd bij deze taxatie kleine schades en oneffenheden. Door deze kleine schades en oneffenheden kunnen wij ervoor zorgen dat u ontzettend veel BPM kunt besparen.

Wist u dat wij u ook kunnen helpen met de BPM berekeningen van uw geïmporteerde auto en motor?

Hulp bij de import van uw camper

Naast het helpen van BPM besparen bij de import van uw camper, biedt BPMtotaal.nl ook andere diensten aan die het proces gemakkelijker voor u kunnen maken. We kunnen u bijvoorbeeld helpen met het regelen van het papierwerk en de administratie die gepaard gaat met het importeren van een camper.

Ook kunnen we ondersteuning bieden bij het organiseren van verzending en transport van uw voertuig. Dus als u overweegt om een camper te importeren, neem dan zeker eens een kijkje op BPMtotaal.nl – wij kunnen u helpen tijd en geld te besparen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken.

BPMtotaal helpt u bij de BPM van uw camper

Het importeren van een camper kan een complex en kostbaar proces zijn. Door gebruik te maken van de diensten van BPMtotaal.nl kunt u echter geld besparen op uw import doordat u een nauwkeurige schatting krijgt van het bedrag aan BPM dat u moet betalen.

Naast het helpen van BPM besparen op uw camper, bieden we ook andere diensten aan die het proces voor u gemakkelijker kunnen maken. Dus als u overweegt om een camper te importeren, neem dan zeker eens een kijkje op BPMtotaal.nl – wij kunnen helpen het proces soepeler en betaalbaarder te maken.

BPMtotaal wil u graag helpen met het berekenen van de BPM-waarde voor uw camper. Zodat u gemakkelijk en snel kunt genieten van uw geïmporteerde camper. BPM is een complex begrip en niet iedereen kan gemakkelijk de BPM-waarde berekenen. Gelukkig is er BPMtotaal waar u gemakkelijk een taxatierapport kunt aanvragen. Neem nu contact met ons op om uw BPM te berekenen.

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Over BPMtotaal.nl

BPMtotaal is ontstaan naar aanleiding van de vele vragen die wij kregen over de import en BPM verlaging van zowel auto’s, campers en motoren. Klanten vroegen ons steeds vaker of we niet het hele importtraject voor hen konden verzorgen.

Nadat we dat een aantal keer met succes hadden gedaan, hebben we besloten om hiervoor een website te ontwikkelen waarop we het totaalpakket aan diensten bij het importeren van auto’s, campers en motoren aan kunnen bieden. Zo is BPMtotaal ontstaan. 

FAQ

Hoe wordt de BPM van een camper berekend bij ombouw?

Als u van plan bent om een bestelauto om te bouwen tot camper, is BPMtotaal.nl de website die u niet wilt missen.

Hier vindt u namelijk alle informatie over het berekenen van de BPM voor een camperombouw en de kosten die u moet betalen. Het BPM-percentage is vastgesteld op 37,7%, en het bruto BPM-bedrag wordt berekend door de netto cataloguswaarde te vermenigvuldigen met dit percentage.

Let op: als de auto is uitgerust met een dieselmotor, moet u het resulterende bedrag verhogen met €237,-. Bij een benzinemotor daarentegen mag u het bedrag met €1.283,- verlagen.

Met de kennis die u op deze site opdoet, bent u goed voorbereid op de financiële aspecten van de ombouw. Dit is slechts een voorbeeld van het berekenen van de BPM voor een camper.

Is er vrijstelling van BPM voor een camper?

Als u overweegt om een camper te importeren, is het goed om op de hoogte te zijn van de regels omtrent de BPM-vrijstelling. Gelukkig is er goed nieuws voor het importeren van campers die ouder zijn dan 17,5 jaar: deze zijn vrijgesteld van BPM.

Dit betekent dat u geen BPM hoeft te betalen bij het invoeren van de camper. U moet echter nog steeds een BPM-aangifte indienen, maar het bedrag op de BPM-aangifte zal dan €0,- zijn.

Bij BPMtotaal.nl helpen we u graag bij het invoeren van uw camper en beantwoorden we al uw vragen over BPM en andere belastingen.

Moet ik BPM betalen als ik een camper importeer uit het buitenland?

Als u van plan bent om een camper uit het buitenland te importeren en deze in Nederland wilt gebruiken, moet u BPM betalen. Dit is de belasting van personenauto’s en motorrijwielen.

Dit geldt zowel voor nieuwe campers als voor gebruikte modellen. De hoogte van de BPM is afhankelijk van de CO2-uitstoot en de netto cataloguswaarde van de camper.

Bij BPMtotaal.nl willen we u graag helpen bij het berekenen van de BPM en het regelen van de benodigde documenten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiële en administratieve rompslomp bij het importeren van een camper.

Kan ik de BPM terugvragen als ik mijn camper weer verkoop?

Als u uw camper verkoopt en voldoet aan bepaalde voorwaarden, komt u in aanmerking om de BPM (Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen) terug te vragen.

Om hiervoor in aanmerking te komen, moet de camper op of na 16 oktober 2006 in Nederland zijn geregistreerd, mag deze geen schadevoertuig zijn en moet deze rijwaardig zijn.

Daarnaast moet de camper als ‘Export’ zijn geregistreerd bij de RDW en duurzaam zijn geregistreerd in een andere EU-lidstaat of in IJsland, Liechtenstein of Noorwegen.

Bovendien moeten documenten aantonen dat de registratie heeft plaatsgevonden binnen 13 weken na het verkrijgen van de status ‘Export’ bij de RDW. Bij BPMtotaal.nl kunnen wij u helpen bij het terugvragen van de BPM.

Ons team van deskundige en vriendelijke medewerkers staat klaar om u te adviseren en te assisteren bij het proces.

Wat is het verschil tussen BPM en wegenbelasting voor een camper?

BPM (Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen) en wegenbelasting zijn beide belastingen die in Nederland worden geheven op het bezit en gebruik van een camper, maar ze verschillen van elkaar.

BPM is een eenmalige belasting die betaald moet worden bij aanschaf van een nieuwe of geïmporteerde camper. Het bedrag dat betaald moet worden is afhankelijk van de CO2-uitstoot van de camper en de cataloguswaarde.

Voor campers die ouder zijn dan 3 maanden en voor gebruikte campers hoeft geen BPM betaald te worden. We zijn experts in het berekenen van BPM.

Wegenbelasting is een jaarlijkse belasting die betaald moet worden voor het gebruik van de openbare weg. Het bedrag dat betaald moet worden is afhankelijk van het gewicht van de camper en het type brandstof waarop de camper rijdt. Voor campers die ouder zijn dan 40 jaar hoeft geen wegenbelasting betaald te worden.

Hoe kan ik de BPM van mijn camper berekenen als ik deze zelf wil importeren?

Als u zelf een camper wilt importeren en de BPM-aangifte wilt berekenen die u bij invoer moet betalen, kunt u de volgende stappen volgen voor het berekenen van de BPM voor een camper:

  1. Bepaal de CO2-uitstoot van de camper. Deze informatie kunt u opvragen bij de fabrikant of importeur van de camper.
  2. Bepaal de netto cataloguswaarde van de camper. Dit is de cataloguswaarde minus eventuele kortingen en opties.
  3. Raadpleeg de bruto BPM-tabel van het RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) op de website van de Belastingdienst.

Met deze informatie kunt u de BPM voor uw camper berekenen. Het is echter aan te raden om gebruik te maken van de diensten van BPMtotaal.nl om ervoor te zorgen dat de berekening nauwkeurig en correct wordt uitgevoerd.