BPM camper

Wilt u het bruto BPM bedrag besparen op uw nieuwe camper?

Bij BPMTotaal bent u aan het juiste adres! Wij kunnen u helpen veel geld te besparen op de aanschaf van uw nieuwe camper. Sterker nog, wij kunnen vaak helpen om de kosten van de bruto BPM met honderden of zelfs duizenden euro’s te verlagen.

Dat is niet alles – we bieden ook aanvullende diensten om het importeren van uw nieuwe camper zo soepel en stressvrij mogelijk te laten verlopen. Ons team van experts is altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en te helpen bij eventuele problemen die je tijdens het proces tegenkomt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u geld kunnen besparen op de BPM voor uw nieuwe camper! Wij willen dat u zo min mogelijk BPM betaald.

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Wat kan BPMtotaal.nl voor u betekenen?

  • Bespaar tot 50% op de BPM van jouw voertuig
  • Wij helpen je met BPM besparing op auto’s, motoren en campers
  • Wij komen bij u langs en maken een taxatierapport

Neem vrijblijvend contact op en profiteer direct van BPM besparing!

Aantal taxatierapporten

BPM besparing in €

BPM op een camper

Bij de omkeuring van een voertuig op grijs kenteken (zakelijk gebruik) naar camper is de eigenaar van het voertuig BPM aangifte plichtig. Met andere woorden: heb je een bestelwagen gekocht met grijs kenteken, deze omgebouwd tot camper en laten keuren? Dan ben je BPM verschuldigd.

De BPM aangifte kan je tot 3 maanden na de RDW-keuring indienen. Daarna moet de keuringsprocedure opnieuw worden gedaan.

Hoe kun je BPM besparen op een camper?

Ook bij het importeren van een normale camper uit het buitenland dus geen ombouw krijg je te maken met het stuk BPM aangifte.

Hierop is weer te besparen door de werkelijke waarde van de camper vast te stellen door middel van een taxatierapport.

Ontvang snel een BPM rapport voor jouw camper

Binnen 48 uur na het maken van de foto’s heeft u het taxatierapport of versturen wij het voor u naar de belastingdienst.

Door onze print en verzendservice kunnen we al het werk voor u uit handen nemen en krijgt u alleen betaalbericht van ons van de bpm. Na het voldoen van de BPM heeft u binnen een paar dagen het kenteken.

BPM besparen bij het importeren of invoeren van uw camper

Als u erover denkt om een camper of auto te importeren, vraagt u zich misschien af hoeveel u moet bpm betalen u geld kunt besparen op het hele proces en met name de BPM aangifte die u moet betalen van uw camper.

Gelukkig is er een bedrijf dat je daarbij kan helpen, en dat is natuurlijk BPMtotaal.nl. Wij bieden een BPM taxatierapport aan waarmee je veel geld kunt besparen bij het importeren van je camper. En zo min mogelijk doet aan BPM betalen

Wat is BPM camper precies?

BPM is een Nederlandse belasting die wordt geheven op voertuigen die in Nederland worden ingevoerd.

De hoeveelheid belasting die je moet betalen hangt af van de waarde van je voertuig, maar ook van andere factoren zoals het brandstoftype en de uitstoot.

BPMtoaal wil u graag helpen met bpm berekeningen

BPMtotaal wil u graag helpen met het berekenen van de BPM-waarde voor uw camper. Zodat u gemakkelijk en snel uw geïmporteerde camper kan besturen. BPM is een moeilijk begrip en niet iedereen kan makkelijk de BPM-waarde berekenen.

Gelukkig is er BPM totaal waar gemakkelijk een taxatierapport kunt aanvragen. Neem nu contact met ons op om uw BPM te berekenen.

BPM berekenen camper?

Wil je de BPM berekenen die je moet betalen voor je camper? Het enige wat je hoeft te doen is een appje te sturen!

App-goran-bpm-totaal-min-webbestand
Thijs van der Stelt
Thijs van der Stelt
2020-10-01
Keurig en snel alles afgehandeld. Hier hoef je niet achteraan te bellen. Hij houdt je zelfs netjes op de hoogte van de stand van zaken. Volgende keer weer via bpmtotaal.
Oscar van der Meijden
Oscar van der Meijden
2020-09-03
Ik heb zelf een BMW in Duitsland uitgezocht. BPM totaal heeft voor mij de hele afhandeling in Nederland op een prima wijze geregeld. Een aanrader.
Anes Svraka
Anes Svraka
2020-08-31
Ik heb via BPMtotaal meerder autos ingevoerd in de afgelopen 5 jaar. Een VW Polo uit 2010, Mercedes-Benz C-klasse uit 2015 en sinds kort een Suzuki Swift uit 2011. De auto's heb in ik Duitsland gevonden, ben naar de verkopers geweest om de auto's te bekijken en vervolgens BPMtotaal ingeschakeld om het transport naar Nederland te regelen, het invoeren en op Nederlands kenteken te zetten. Ik werd totaal ontzorgd met al het gedoe rond het invoeren van de auto's uit het buitenland en volgende keer bel ik hun weer om voor mij de auto in te voeren. Met alle kosten bijelkaar zat ik nog ruim onder de prijzen van de auto's wat ze in Nederland er voor vragen. Zeker een aanrader!
F dB
F dB
2020-08-28
Top service! Duidelijk, helder en geen verborgen kosten. Voor de volgende auto ga ik weer hier heen
E Dzafer
E Dzafer
2020-08-28
Alles perfect hele goede service. Volgende keer weer.
mischa Hulsing
mischa Hulsing
2020-08-27
Marc Waarle
Marc Waarle
2020-08-27
Naast een oude G-klasse die ik al jaren dagelijks gebruik voor woon-werk verkeer, was ik op zoek naar een tweede auto om te kunnen afwisselen. Het moest een auto zijn met een zekere fun factor uit de Mercedes stal. Daarnaast betrouwbaar omdat ik er voor mijn werk op moet kunnen vertrouwen en ook nog eens een youngtimer voor gunstige bijtelling. Met deze vraag ben ik met BPMtotaal in gesprek gegaan. Met dank aan hun ruime netwerk binnen Europa is een werkelijk perfect onderhouden C43 W202 gevonden en deze voor mij geïmporteerd en op kenteken afgeleverd.
Misterbachir
Misterbachir
2020-08-27
Rik Schotman
Rik Schotman
2020-08-27
Top bedrijf. Ik ben goed en prettig geholpen. Ga zo door!!
S Yoldas
S Yoldas
2020-08-27
BPM TOTAAL HEEFT VOOR MIJ DE HELE IMPORT PROCEDURE VAN MEN GOLF GTD VERZORGD.HET OPHALEN TEGEN TAXATIE BPM INVOEREN RDW . TOP SERVICE EN ZEKER EEEN AANRADER .

BPM besparen bij het importeren of invoeren van uw camper

Als u erover denkt om een camper of auto te importeren, vraagt u zich misschien af hoe u geld kunt besparen op het hele proces en met name de BPM die u moet betalen van uw camper. Gelukkig is er een bedrijf dat je daarbij kan helpen, en dat is natuurlijk BPMtotaal.nl. Wij bieden een BPM taxatierapport aan waarmee je veel geld kunt besparen bij het importeren van je camper.

BPM is een Nederlandse belasting die wordt geheven op voertuigen die in Nederland worden ingevoerd. De hoeveelheid belasting die je moet betalen hangt af van de waarde van je voertuig, maar ook van andere factoren zoals het brandstoftype en de uitstoot.

BPM taxatierapport voor uw camper

Met een BPM-taxatierapport voor uw camper van BPMtotaal.nl kunt u een nauwkeurige schatting krijgen van hoeveel BPM u moet betalen. Dit helpt u bij het begroten van uw import en voorkomt verrassingen achteraf.

Daarbij vinden wij vrijwel altijd bij deze taxatie klein schades en oneffenheden, door deze kleine schades en oneffenheden kunnen wij er voor zorgen dat u ontzettend veel BPM kunt besparen.

Hulp bij de import van uw camper

Naast dat BPMtotaal.nl u helpt BPM te besparen op de import van uw camper, bieden wij ook een aantal andere diensten aan die het proces voor u gemakkelijker kunnen maken. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met het papierwerk en de administratie die bij het importeren van een camper komt kijken.

Ook kunnen wij hulp bieden bij het regelen van verzending en transport van uw voertuig. Dus als u overweegt een camper te importeren, kijk dan zeker eens op BPMtotaal.nl – Wij kunnen u helpen tijd en geld te besparen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken

BPMtotaal helpt u bij de BPM van uw camper

Het importeren van een camper kan een ingewikkeld en duur proces zijn. Door gebruik te maken van de diensten van BPMtotaal.nl kun je echter geld besparen op je import doordat je een nauwkeurige schatting krijgt van het bedrag aan BPM dat je moet betalen.

Naast dat wij je helpen BPM te besparen op uw camper, bieden we ook een aantal andere diensten aan die het proces voor u makkelijker kunnen maken. Dus als u overweegt een camper te importeren, kijk dan zeker eens op BPMtotaal.nl – wij kunnen helpen het proces soepeler en betaalbaarder te maken.

BPMtotaal wil u graag helpen met het berekenen van de BPM-waarde voor uw camper. Zodat u gemakkelijk en snel uw geïmporteerde camper kan besturen. BPM is een moeilijk begrip en niet iedereen kan makkelijk de BPM-waarde berekenen. Gelukkig is er BPM totaal waar gemakkelijk een taxatierapport kunt aanvragen. Neem nu contact met ons op om uw BPM te berekenen.

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Over BPMtotaal.nl

BPMtotaal is ontstaan naar aanleiding van de vele vragen die wij kregen over de import en BPM verlaging van zowel auto’s, campers en motoren. Klanten vroegen ons steeds vaker of we niet het hele importtraject voor hen konden verzorgen.

Nadat we dat een aantal keer met succes hadden gedaan, hebben we besloten om hiervoor een website te ontwikkelen waarop we het totaalpakket aan diensten bij het importeren van auto’s, campers en motoren aan kunnen bieden. Zo is BPMtotaal ontstaan. 

Hoe wordt de bpm camper berekenen (Ombouw)?

Als je van plan bent om een bestelauto om te bouwen tot camper, is het BPMtotaal.nl een website die je niet wilt missen.

Hier vind je namelijk alle informatie over het bpm camper berekenen en de kosten je moet betalen voor deze ombouw. Het BPM percentage is vastgesteld op 37,7%, en het bruto bpm bedrag wordt berekend door de netto cataloguswaarde te vermenigvuldigen met dit percentage.

Let wel op: als de auto is uitgerust met een diesel motor, moet je het uitkomstbedrag verhogen met €237,-. Bij een benzinemotor daarentegen, mag je het bedrag met €1.283,- verminderen.

Met de kennis die je op deze site opdoet, ben je goed voorbereid op de financiële aspecten van de ombouw. Dit is enkel een voorbeeld van bpm berekenen camper.

Is er vrijstelling voor BPM camper?

Als je overweegt om een camper te importeren, is het goed om op de hoogte te zijn van de regels omtrent bruto BPM bedrag. Gelukkig is er goed nieuws voor het importeren van campers die ouder zijn dan 17.5 jaar: deze zijn vrijgesteld van BPM.

Dat betekent dat je geen BPM hoeft te betalen bij het invoeren van de camper. Wel dien je nog steeds een BPM aangifte in te dienen, maar het bedrag op de BPM aangifte zal dan 0,- euro zijn.

Bij BPMtotaal.nl helpen we je graag bij het invoeren van je camper en beantwoorden we al je vragen over BPM en andere belastingen.

Moet ik BPM betalen als ik een camper importeer uit het buitenland?

Als je van plan bent om een camper te importeren uit het buitenland en je wilt deze in Nederland gaan gebruiken, dan moet je BPM betalen. Dit is de belasting van personenauto’s en motorrijwielen.

Dit geldt zowel voor nieuwe campers als voor gebruikte modellen. De hoogte van de BPM is afhankelijk van de CO2-uitstoot en de netto cataloguswaarde van de camper.

Bij BPMtotaal.nl willen we je graag helpen bij het BPM berekenen en het regelen van de nodige papieren. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de financiële en administratieve rompslomp bij het importeren van een camper.

Kan ik de BPM terugvragen als ik mijn camper weer verkoop?

Als u uw camper verkoopt en voldoet aan bepaalde voorwaarden, komt u in aanmerking om de BPM (Belasting van Personenvoertuigen en Motorrijwielen) terug te vragen.

Om hiervoor in aanmerking te komen, moet de camper op of na 16 oktober 2006 in Nederland zijn geregistreerd, geen schadevoertuig zijn, en rijwaardig zijn.

Daarnaast moet de camper als ‘Export’ zijn geregistreerd bij de RDW en duurzaam zijn geregistreerd in een andere EU-lidstaat of in IJsland, Liechtenstein, of Noorwegen.

Bovendien moet uit documenten blijken dat de registratie heeft plaatsgevonden binnen 13 weken na het verkrijgen van de status ‘Export’ bij de RDW. Bij BPMtotaal.nl kunnen wij u helpen met het terugvragen van de BPM.

Ons team van vakkundige en vriendelijke medewerkers staat klaar om u te adviseren en te assisteren bij het proces.

Wat is het verschil tussen BPM en wegenbelasting voor een camper?

BPM (Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen) en wegenbelasting zijn beide belastingen die in Nederland geheven worden op het bezit en gebruik van een camper, maar ze verschillen wel van elkaar.

BPM is een eenmalige belasting die betaald moet worden bij aanschaf van een nieuwe of geïmporteerde camper. Het bedrag dat betaald moet worden is afhankelijk van de CO2-uitstoot van de camper en de cataloguswaarde.

Voor campers die ouder zijn dan 3 maanden en voor gebruikte campers hoeft geen BPM betaald te worden. Zo zijn wij expert in het BPM berekenen.

Wegenbelasting is een jaarlijkse belasting die betaald moet worden voor het gebruik van de openbare weg. Het bedrag dat betaald moet worden is afhankelijk van het gewicht van de camper en het soort brandstof waarop de camper rijdt. Voor campers die ouder zijn dan 40 jaar hoeft geen wegenbelasting betaald te worden.

Hoe kan ik de BPM van mijn camper berekenen als ik deze zelf wil importeren?

Als je zelf een camper wilt importeren en je de BPM aangifte wilt berekenen die je bij invoer moet betalen, kun je de bpm berekenen camper stappen volgen:

  1. Bepaal de CO2-uitstoot van de camper. Dit kun je opvragen bij de fabrikant of importeur van de camper.
  2. Bepaal de netto catalogusprijs van de camper. Dit is de catalogusprijs minus eventuele kortingen en opties.
  3. Zoek de bruto BPM-tabel op van het RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) op de website van de Belastingdienst.