BPM camper

Wilt u BPM besparen op uw nieuwe camper?

Bij BPMTotaal bent u aan het juiste adres! Wij kunnen u helpen veel geld te besparen op de aanschaf van uw nieuwe camper. Sterker nog, wij kunnen vaak helpen om de kosten van de BPM met honderden of zelfs duizenden euro’s te verlagen.

Dat is niet alles – we bieden ook aanvullende diensten om het importeren van uw nieuwe camper zo soepel en stressvrij mogelijk te laten verlopen. Ons team van experts is altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en te helpen bij eventuele problemen die je tijdens het proces tegenkomt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u geld kunnen besparen op de BPM voor uw nieuwe camper!

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Wat kan BPMtotaal.nl voor u betekenen?

  • Bespaar tot 50% op de BPM van jouw voertuig
  • Wij helpen je met BPM besparing op auto’s, motoren en campers
  • Wij komen bij u langs en maken een taxatierapport

Neem vrijblijvend contact op en profiteer direct van BPM besparing!

Aantal taxatierapporten

BPM besparing in €

BPM op een camper

Bij de omkeuring van een voertuig op grijs kenteken (zakelijk gebruik) naar camper is de eigenaar van het voertuig BPM-plichtig. Met andere woorden: heb je een bestelwagen gekocht met grijs kenteken, deze omgebouwd tot camper en laten keuren? Dan ben je BPM verschuldigd.

De BPM aangifte kan je tot 3 maanden na de RDW-keuring indienen. Daarna moet de keuringsprocedure opnieuw worden gedaan.

Hoe kun je BPM besparen op een camper?

Ook bij het importeren van een normale camper uit het buitenland dus geen ombouw krijg je te maken met het stuk BPM. Hierop is weer te besparen door de werkelijke waarde van de camper vast te stellen door middel van een taxatierapport. 

Ontvang snel een BPM rapport voor jouw camper

Binnen 48 uur na het maken van de foto’s heeft u het rapport of versturen wij het voor u naar de belastingdienst. Door onze print en verzendservice kunnen we al het werk voor u uit handen nemen en krijgt u alleen betaalbericht van ons van de bpm. Na het voldoen van de BPM heeft u binnen een paar dagen het kenteken.

Thijs van der Stelt
Thijs van der Stelt
2020-10-01
Keurig en snel alles afgehandeld. Hier hoef je niet achteraan te bellen. Hij houdt je zelfs netjes op de hoogte van de stand van zaken. Volgende keer weer via bpmtotaal.
Oscar van der Meijden
Oscar van der Meijden
2020-09-03
Ik heb zelf een BMW in Duitsland uitgezocht. BPM totaal heeft voor mij de hele afhandeling in Nederland op een prima wijze geregeld. Een aanrader.
Anes Svraka
Anes Svraka
2020-08-31
Ik heb via BPMtotaal meerder autos ingevoerd in de afgelopen 5 jaar. Een VW Polo uit 2010, Mercedes-Benz C-klasse uit 2015 en sinds kort een Suzuki Swift uit 2011. De auto's heb in ik Duitsland gevonden, ben naar de verkopers geweest om de auto's te bekijken en vervolgens BPMtotaal ingeschakeld om het transport naar Nederland te regelen, het invoeren en op Nederlands kenteken te zetten. Ik werd totaal ontzorgd met al het gedoe rond het invoeren van de auto's uit het buitenland en volgende keer bel ik hun weer om voor mij de auto in te voeren. Met alle kosten bijelkaar zat ik nog ruim onder de prijzen van de auto's wat ze in Nederland er voor vragen. Zeker een aanrader!
F dB
F dB
2020-08-28
Top service! Duidelijk, helder en geen verborgen kosten. Voor de volgende auto ga ik weer hier heen
E Dzafer
E Dzafer
2020-08-28
Alles perfect hele goede service. Volgende keer weer.
mischa Hulsing
mischa Hulsing
2020-08-27
Marc Waarle
Marc Waarle
2020-08-27
Naast een oude G-klasse die ik al jaren dagelijks gebruik voor woon-werk verkeer, was ik op zoek naar een tweede auto om te kunnen afwisselen. Het moest een auto zijn met een zekere fun factor uit de Mercedes stal. Daarnaast betrouwbaar omdat ik er voor mijn werk op moet kunnen vertrouwen en ook nog eens een youngtimer voor gunstige bijtelling. Met deze vraag ben ik met BPMtotaal in gesprek gegaan. Met dank aan hun ruime netwerk binnen Europa is een werkelijk perfect onderhouden C43 W202 gevonden en deze voor mij geïmporteerd en op kenteken afgeleverd.
Misterbachir
Misterbachir
2020-08-27
Rik Schotman
Rik Schotman
2020-08-27
Top bedrijf. Ik ben goed en prettig geholpen. Ga zo door!!
S Yoldas
S Yoldas
2020-08-27
BPM TOTAAL HEEFT VOOR MIJ DE HELE IMPORT PROCEDURE VAN MEN GOLF GTD VERZORGD.HET OPHALEN TEGEN TAXATIE BPM INVOEREN RDW . TOP SERVICE EN ZEKER EEEN AANRADER .

BPM besparen bij het importeren of invoeren van uw camper

Als u erover denkt om een camper te importeren, vraagt u zich misschien af hoe u geld kunt besparen op het hele proces en met name de BPM die u moet betalen van uw camper. Gelukkig is er een bedrijf dat je daarbij kan helpen, en dat is natuurlijk BPMtotaal.nl. Wij bieden een BPM taxatierapport aan waarmee je veel geld kunt besparen bij het importeren van je camper.

BPM is een Nederlandse belasting die wordt geheven op voertuigen die in Nederland worden ingevoerd. De hoeveelheid belasting die je moet betalen hangt af van de waarde van je voertuig, maar ook van andere factoren zoals het brandstoftype en de uitstoot.

BPM taxatierapport voor uw camper

Met een BPM-taxatierapport voor uw camper van BPMtotaal.nl kunt u een nauwkeurige schatting krijgen van hoeveel BPM u moet betalen. Dit helpt u bij het begroten van uw import en voorkomt verrassingen achteraf.

Daarbij vinden wij vrijwel altijd bij deze taxatie klein schades en oneffenheden, door deze kleine schades en oneffenheden kunnen wij er voor zorgen dat u ontzettend veel BPM kunt besparen.

Hulp bij de import van uw camper

Naast dat BPMtotaal.nl u helpt BPM te besparen op de import van uw camper, bieden wij ook een aantal andere diensten aan die het proces voor u gemakkelijker kunnen maken. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met het papierwerk en de administratie die bij het importeren van een camper komt kijken.

Ook kunnen wij hulp bieden bij het regelen van verzending en transport van uw voertuig. Dus als u overweegt een camper te importeren, kijk dan zeker eens op BPMtotaal.nl – Wij kunnen u helpen tijd en geld te besparen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken

BPMtotaal helpt u bij de BPM van uw camper

Het importeren van een camper kan een ingewikkeld en duur proces zijn. Door gebruik te maken van de diensten van BPMtotaal.nl kun je echter geld besparen op je import doordat je een nauwkeurige schatting krijgt van het bedrag aan BPM dat je moet betalen.

Naast dat wij je helpen BPM te besparen op uw camper, bieden we ook een aantal andere diensten aan die het proces voor u makkelijker kunnen maken. Dus als u overweegt een camper te importeren, kijk dan zeker eens op BPMtotaal.nl – wij kunnen helpen het proces soepeler en betaalbaarder te maken.

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Over BPMtotaal.nl

BPMtotaal is ontstaan naar aanleiding van de vele vragen die wij kregen over de import en BPM verlaging van zowel auto’s, campers en motoren. Klanten vroegen ons steeds vaker of we niet het hele importtraject voor hen konden verzorgen.

Nadat we dat een aantal keer met succes hadden gedaan, hebben we besloten om hiervoor een website te ontwikkelen waarop we het totaalpakket aan diensten bij het importeren van auto’s, campers en motoren aan kunnen bieden. Zo is BPMtotaal ontstaan.