BPM motor berekenen

Wilt u BPM besparen op uw nieuwe motorfiets? Laat de BPM berekenen door BPMtotaal.nl om zo de BPM aangifte in orde te hebben.

BPMTotaal kan u helpen veel geld te besparen op de aanschaf van uw nieuwe motorfiets.

Wilt u de BPM aangifte indienen? Dan kan  u dat beter laten doen door ons. Wij zorgen ervoor dat niet alleen de basis bpm berekend wordt, maar ook de hele af te dragen BPM precies klopt. En dat kan zomaar honderden euro’s schelen.

Neem contact op met BPMtotaal om te profiteren van lagere kosten op belasting personenauto’s en motorrijwielen.

Laat uw basis BPM berekend worden door BPMtotaal

Motoren zijn duur, maar met onze hulp kan u de kosten op uw BPM motor aanzienlijk verlagen. Wij laten u zien hoeveel geld u kunt besparen op de BPM bij het importeren van uw nieuwe motor.

Neem vandaag nog contact met ons op voor uw bpm berekenen, zodat u kan wat uw BPM bedrag wordt.

Bezoek nu onze website! Leer meer over hoe wij kunnen helpen bij het berekenen van uw bpm motor en de kosten van uw volgende motorrijwiel te verlagen!

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Wat kan BPMtotaal.nl voor u betekenen?

  • Bespaar tot 50% op de BPM van uw voertuig
  • Wij helpen u met BPM besparing op auto’s, motoren en campers
  • Wij komen bij u langs en maken een taxatierapport
  • Wij helpen u ook met uw BPM aangifte
  • Betaal altijd het juiste BPM bedrag met de juiste rekenmethode

Neem vrijblijvend contact op en profiteer direct van BPM besparing!

Aantal taxatierapporten

BPM besparing in €

Hoe kunt u een BPM-bedrag besparen op een motor?

Net als bij een auto moet u bij het importeren van een motor “belasting personenauto’s en motorrijwielen” (BPM) betalen. De BPM kunnen we op verschillende manieren afschrijven en met de juiste rekenmethode komen we uit op de  gunstige netto catalogusprijs.

De hoogte van het BPM-bedrag voor een motor is in de basis een percentage van de netto cataloguswaarde toen de motor nieuw werd geleverd. Wij willen graag de BPM voor u berekenen en laten dit ook zien in een BPM-berekening. Doordat wij de BPM berekenen, worden eventuele fouten weggehaald en betaald u de laagste bpm.

Na 3 maanden en minimaal 3000 kilometer beschouwt de belastingdienst uw motor als gebruikt en mag u de BPM op verschillende manieren afschrijven.

Kies de juiste manier om BPM te besparen

Wees er altijd zeker van dat u de juiste manier kiest om uw BPM-berekening te doen en zorg ervoor dat u een goede onderbouwing bij de BPM-aangifte doet.

U kunt namelijk slechts één keer een BPM-aangifte indienen en als er iets niet klopt, kan dat veel gedoe en mogelijk een naheffing van de BPM-aangifte opleveren.

Ontvang snel een BPM-rapport voor uw motor

Wilt u er zeker van zijn dat u maximaal voordeel behaalt en dat uw BPM-aangifte wordt geaccepteerd door de belastingdienst, laat dan uw aangifte opstellen door iemand die hier dagelijks mee bezig is.

Dit verdient zichzelf vrijwel altijd terug en kan veel narigheid voorkomen!

Thijs van der Stelt
Thijs van der Stelt
2020-10-01
Keurig en snel alles afgehandeld. Hier hoef je niet achteraan te bellen. Hij houdt je zelfs netjes op de hoogte van de stand van zaken. Volgende keer weer via bpmtotaal.
Oscar van der Meijden
Oscar van der Meijden
2020-09-03
Ik heb zelf een BMW in Duitsland uitgezocht. BPM totaal heeft voor mij de hele afhandeling in Nederland op een prima wijze geregeld. Een aanrader.
Anes Svraka
Anes Svraka
2020-08-31
Ik heb via BPMtotaal meerder autos ingevoerd in de afgelopen 5 jaar. Een VW Polo uit 2010, Mercedes-Benz C-klasse uit 2015 en sinds kort een Suzuki Swift uit 2011. De auto's heb in ik Duitsland gevonden, ben naar de verkopers geweest om de auto's te bekijken en vervolgens BPMtotaal ingeschakeld om het transport naar Nederland te regelen, het invoeren en op Nederlands kenteken te zetten. Ik werd totaal ontzorgd met al het gedoe rond het invoeren van de auto's uit het buitenland en volgende keer bel ik hun weer om voor mij de auto in te voeren. Met alle kosten bijelkaar zat ik nog ruim onder de prijzen van de auto's wat ze in Nederland er voor vragen. Zeker een aanrader!
F dB
F dB
2020-08-28
Top service! Duidelijk, helder en geen verborgen kosten. Voor de volgende auto ga ik weer hier heen
E Dzafer
E Dzafer
2020-08-28
Alles perfect hele goede service. Volgende keer weer.
Marc Waarle
Marc Waarle
2020-08-27
Naast een oude G-klasse die ik al jaren dagelijks gebruik voor woon-werk verkeer, was ik op zoek naar een tweede auto om te kunnen afwisselen. Het moest een auto zijn met een zekere fun factor uit de Mercedes stal. Daarnaast betrouwbaar omdat ik er voor mijn werk op moet kunnen vertrouwen en ook nog eens een youngtimer voor gunstige bijtelling. Met deze vraag ben ik met BPMtotaal in gesprek gegaan. Met dank aan hun ruime netwerk binnen Europa is een werkelijk perfect onderhouden C43 W202 gevonden en deze voor mij geïmporteerd en op kenteken afgeleverd.
Rik Schotman
Rik Schotman
2020-08-27
Top bedrijf. Ik ben goed en prettig geholpen. Ga zo door!!
S Yoldas
S Yoldas
2020-08-27
BPM TOTAAL HEEFT VOOR MIJ DE HELE IMPORT PROCEDURE VAN MEN GOLF GTD VERZORGD.HET OPHALEN TEGEN TAXATIE BPM INVOEREN RDW . TOP SERVICE EN ZEKER EEEN AANRADER .

BPM besparen bij de import of invoer van een motor

Als u een motorfiets wilt importeren, vraagt u zich misschien af hoe u BPM kunt besparen tijdens het proces. Het importeren van een motor kan immers kostbaar zijn, en u wilt er zeker van zijn dat u de best mogelijke deal krijgt. Wij kunnen er voor zorgen dat u zo weinig BPM betaald. Als u op de juiste manier kiest, kan het u zomaar honderden euro’s schelen.

Gelukkig kan BPMtotaal.nl helpen met het afschrijven van een bepaald percentage BPM. Wij bieden een taxatierapport voor motoren aan waarmee u aanzienlijk kunt besparen op de BPM als u een motor importeert.

BPM besparen op een motorrijwiel met behulp van een taxatierapport

BPMtotaal.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het helpen van mensen om BPM te besparen bij het importeren en invoeren van motorrijwielen, ook bij een gebruikte motor. Dit doen ze door een BPM taxatierapport te verstrekken.

Dit rapport houdt rekening met de netto cataloguswaarde van uw voertuig, evenals de leeftijd en kilometerstand van het motorrijwiel en, het belangrijkste, kleine schades en oneffenheden.

Op basis van deze informatie geven zij u een schatting van hoeveel u kunt verwachten te betalen aan BPM. Door slimme methoden en technieken weten wij altijd manieren te vinden om u te helpen BPM te besparen. Dit is slechts een van onze vele diensten.

BPM Afschrijven: Bespaar Geld op de Import van je Motor met BPMtotaal.nl

Heb je de basis BPM berekend en is je motor ouder dan 3 maanden met minimaal 3000 kilometer op de teller? Dan kom je in aanmerking om de BPM op verschillende manieren af te schrijven. Echter, van al deze methoden is er slechts één die echt voordelig voor jou uitpakt!

Forfaitaire Afschrijvingstabel

Deze methode houdt in dat je afschrijft op basis van de leeftijd van je motor. Per maand mag je een bepaald percentage van de BPM afschrijven. De belastingdienst adviseert deze methode omdat het vrijwel altijd in hun voordeel is, en dus niet in dat van jou.

Marktwaarde

Een andere optie is om de BPM aan te geven op basis van de marktwaarde, ook wel de handelswaarde genoemd. Dit is bijna altijd voordeliger voor jou als importeur. Belangrijk hierbij is wel dat je gebruikmaakt van de juiste rekenmethode en een van de geaccepteerde koerslijsten van de belastingdienst. Het verschil tussen de juiste rekenmethode in combinatie met de juiste koerslijst kan je zomaar honderden euro’s besparen.

Wil je er zeker van zijn dat je het maximale voordeel haalt uit het afschrijven van de BPM bij de import van je motor? Neem dan vandaag nog contact op met Erik van BPMtotaal.nl.

Ik ben een expert op het gebied van BPM-berekeningen en kan je helpen om de juiste keuzes te maken. Bespaar geld en maak gebruik van zijn deskundigheid voor een probleemloze importervaring.

Neem nu contact op en ontdek hoeveel je kunt besparen!

Besparen met de juiste BPM berekening

In sommige gevallen betalen mensen uiteindelijk honderden of zelfs duizenden euro’s meer dan nodig is, omdat ze niet beschikken over alle informatie en geen rekening houden met eventuele schades en oneffenheden van de motorrijwiel.

Met BPMtotaal.nl weet u zeker dat u de meest nauwkeurige informatie krijgt, door onze berekening gaat u weinig bpm betalen op uw personenauto’s en motorrijwielen bpm.

BPM besparen op een motorrijwiel?

Als u overweegt om een motor fiets te importeren, kijk dan zeker eens op BPMtotaal.nl. Wij kunnen u helpen geld te besparen op uw import door een BPM taxatierapport te verstrekken.

Dit rapport houdt rekening met de actuele waarde van uw voertuig, maar ook met de leeftijd en kilometerstand van de motor fiets, evenals eventuele schades en oneffenheden. Hoe gunstiger de factoren zoals CO2-uitstoot en netto catalogusprijs, hoe lager de belasting. Een kleine wijziging kan een aanzienlijk verschil maken van honderden euro’s.

Betaal niet te veel BPM en laat Erik u helpen

Op basis van deze informatie geven wij u een nauwkeurige waarde van het te verwachten BPM-bedrag. Dit is een belangrijke dienst die u kan helpen voorkomen dat u te veel betaalt voor de invoer van uw motorrijwiel.

Neem dus vandaag nog contact met ons op en ontdek hoeveel BPM u kunt besparen op uw motorrijwiel.

Veel voorkomende fouten

Veel mensen denken dat als je motor ouder is, dat je dan minder BPM moet betalen. Nee, dat is niet zo. net maakt niet uit of je motor nieuw geleverd is of dat je motor wat ouder is.

Het gaat om de hoeveelheid uitstoot, een gebruikte motor kan even veel co2 uitstoten dan een motor nieuw geleverd.

forfaitaire-tabel-bpm-totaal

BPM besparen motor?

Bespaar vandaag nog op de BPM van uw motor! Klik hier om contact op te nemen met BPMtotaal en laat ons u helpen bij het berekenen van de juiste BPM voor uw geïmporteerde motor. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het besparen van kosten. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe BPMtotaal u kan helpen!

Aspecten waar een BPM aangifte mee gepaard gaat zijn bijvoorbeeld de netto cataloguswaarde, het verbruik of meer zaken. Wij van BPMtotaal weten het allemaal.

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Over BPMtotaal.nl

BPMtotaal is ontstaan naar aanleiding van de vele vragen die wij kregen over de import en BPM verlaging van zowel auto’s, campers en motoren. Mensen vroegen ons steeds vaker of we niet het hele importtraject voor hen konden verzorgen. En dat wilden we graag verzorgen aangezien de BPM aangifte een lastig karwei is.

Nu doen wij niet alleen het BPM berekenen, maar verzorgen wij het hele importtraject. Of u nu een BPM voor een motor berekend moet hebben of wil weten hoe u verschillende manieren afschrijven toepast, wij van BPMtotaal helpen u maar al te graag.