BPM motor

Wilt u BPM besparen op uw nieuwe motor?

BPMTotaal kan u helpen veel geld te besparen op de aanschaf van uw nieuwe motorfiets. Wij zijn experts op het gebied van het verlagen van de BPM, en wij kunnen u helpen een goede deal te krijgen op uw volgende motor.

Motoren zijn duur, maar met onze hulp kun je de kosten aanzienlijk verlagen. Laat ons u zien hoeveel geld u kunt besparen op de BPM bij het importeren van uw nieuwe motor. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek meer!

Bezoek nu onze website en leer meer over hoe wij kunnen helpen de kosten van uw volgende motorfiets te verlagen!

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Wat kan BPMtotaal.nl voor u betekenen?

  • Bespaar tot 50% op de BPM van jouw voertuig
  • Wij helpen je met BPM besparing op auto’s, motoren en campers
  • Wij komen bij u langs en maken een taxatierapport

Neem vrijblijvend contact op en profiteer direct van BPM besparing!

Aantal taxatierapporten

BPM besparing in €

Hoe kun je BPM besparen op een motor?

Net als bij een auto moet je bij het importeren van een motor “belasting personenauto’s en motorrijwielen”  (BPM) betalen. De hoogte van het BPM bedrag voor een motor is in de basis een percentage van de netto cataloguswaarde toen de motor nieuw geleverd werd.

Na 3 maanden en minimaal 3000KM ziet de belastingdienst je motor als gebruikt en mag je de BPM op verschillende manieren afschrijven.

Wees er altijd zeker van dat je de juiste manier kiest om je BPM berekening te doen en zorg ervoor dat je een goed onderbouwing bij de aangifte doet. Je kunt namelijk slechts een keer een BPM aangifte indienen en indien er iets niet klopt kan dat en hoop gezeur en eventueel een naheffing opleveren.

Ontvang snel een BPM rapport voor jouw motor

Wil je er zeker van zijn dat je maximaal voordeel behaalt en dat je BPM aangifte wordt geaccepteerd door de belastingdienst laat je aangifte dan opstellen door een iemand die hier dagelijks mee bezig is.

Dit verdient zichzelf vrijwel altijd terug en kan een hoop narigheid voorkomen!

Thijs van der Stelt
Thijs van der Stelt
2020-10-01
Keurig en snel alles afgehandeld. Hier hoef je niet achteraan te bellen. Hij houdt je zelfs netjes op de hoogte van de stand van zaken. Volgende keer weer via bpmtotaal.
Oscar van der Meijden
Oscar van der Meijden
2020-09-03
Ik heb zelf een BMW in Duitsland uitgezocht. BPM totaal heeft voor mij de hele afhandeling in Nederland op een prima wijze geregeld. Een aanrader.
Anes Svraka
Anes Svraka
2020-08-31
Ik heb via BPMtotaal meerder autos ingevoerd in de afgelopen 5 jaar. Een VW Polo uit 2010, Mercedes-Benz C-klasse uit 2015 en sinds kort een Suzuki Swift uit 2011. De auto's heb in ik Duitsland gevonden, ben naar de verkopers geweest om de auto's te bekijken en vervolgens BPMtotaal ingeschakeld om het transport naar Nederland te regelen, het invoeren en op Nederlands kenteken te zetten. Ik werd totaal ontzorgd met al het gedoe rond het invoeren van de auto's uit het buitenland en volgende keer bel ik hun weer om voor mij de auto in te voeren. Met alle kosten bijelkaar zat ik nog ruim onder de prijzen van de auto's wat ze in Nederland er voor vragen. Zeker een aanrader!
F dB
F dB
2020-08-28
Top service! Duidelijk, helder en geen verborgen kosten. Voor de volgende auto ga ik weer hier heen
E Dzafer
E Dzafer
2020-08-28
Alles perfect hele goede service. Volgende keer weer.
mischa Hulsing
mischa Hulsing
2020-08-27
Marc Waarle
Marc Waarle
2020-08-27
Naast een oude G-klasse die ik al jaren dagelijks gebruik voor woon-werk verkeer, was ik op zoek naar een tweede auto om te kunnen afwisselen. Het moest een auto zijn met een zekere fun factor uit de Mercedes stal. Daarnaast betrouwbaar omdat ik er voor mijn werk op moet kunnen vertrouwen en ook nog eens een youngtimer voor gunstige bijtelling. Met deze vraag ben ik met BPMtotaal in gesprek gegaan. Met dank aan hun ruime netwerk binnen Europa is een werkelijk perfect onderhouden C43 W202 gevonden en deze voor mij geïmporteerd en op kenteken afgeleverd.
Misterbachir
Misterbachir
2020-08-27
Rik Schotman
Rik Schotman
2020-08-27
Top bedrijf. Ik ben goed en prettig geholpen. Ga zo door!!
S Yoldas
S Yoldas
2020-08-27
BPM TOTAAL HEEFT VOOR MIJ DE HELE IMPORT PROCEDURE VAN MEN GOLF GTD VERZORGD.HET OPHALEN TEGEN TAXATIE BPM INVOEREN RDW . TOP SERVICE EN ZEKER EEEN AANRADER .

BPM besparen bij de import of invoer van een motor

Als je een motorfiets wilt importeren, vraag je je misschien af hoe je BPM kunt besparen op het proces. Immers, het importeren van een motor kan duur zijn, en je wilt er zeker van zijn dat je de best mogelijke deal krijgt.

Gelukkig kan BPMtotaal.nl helpen. Wij bieden een motor taxatierapport aan waarmee je veel BPM kunt besparen bij het importeren van je motor.

BPM op een motor besparen via een taxatierapport

BPMtotaal.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het helpen van mensen om BPM te besparen bij het importeren en invoeren van een motor. Dit doen ze door een BPM taxatierapport te verstrekken.

Dit rapport houdt rekening met de huidige waarde van uw voertuig, evenals de leeftijd en de kilometerstand van de motorfiets en het belangrijkste: de kleine schades en oneffenheden.

Op basis van deze informatie geven zij u een schatting van hoeveel u kunt verwachten te betalen aan invoerrechten. Door wat slimmigheden weten wij altijd iets te vinden waardoor u BPM bespaart. Dit is slechts een van onze vele diensten.

Dit taxatierapport is een belangrijke dienst omdat het u kan helpen voorkomen dat u te veel BPM betaalt voor de invoer van uw motorfiets.

In sommige gevallen betalen mensen uiteindelijk honderden of zelfs duizenden euro’s meer dan nodig is, omdat ze niet over alle informatie beschikken en niet kijken naar eventuele schades en oneffenheden van de motor.

Met BPMtotaal.nl weet u zeker dat u de meest accurate informatie krijgt, zodat je zoveel mogelijk BPM kunt besparen bij het importeren en invoeren van uw motor!

BPM op een motor besparen? BPMTotaal.nl contacten!

Als je op zoek bent naar het importeren van een motor, kijk dan zeker eens op BPMtotaal.nl. Wij kunnen je helpen geld te besparen op je import door een BPM taxatierapport te verstrekken.

Dit rapport houdt rekening met de huidige waarde van je voertuig, maar ook met de leeftijd en de kilometerstand van de motorfiets en schades en oneffenheden.

Op basis van deze informatie geven zij u een schatting van hoeveel u aan BPM kunt verwachten. Dit is een belangrijke dienst die u kan helpen voorkomen dat u te veel betaalt voor de invoer van uw motorfiets. Kijk dus vandaag nog bij hen en zie hoeveel BPM op uw motor kunt besparen

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Over BPMtotaal.nl

BPMtotaal is ontstaan naar aanleiding van de vele vragen die wij kregen over de import en BPM verlaging van zowel auto’s, campers en motoren. Klanten vroegen ons steeds vaker of we niet het hele importtraject voor hen konden verzorgen.

Nadat we dat een aantal keer met succes hadden gedaan, hebben we besloten om hiervoor een website te ontwikkelen waarop we het totaalpakket aan diensten bij het importeren van auto’s, campers en motoren aan kunnen bieden. Zo is BPMtotaal ontstaan.