BPM berekenen motor

Wilt u BPM besparen op uw nieuwe motor?

BPMTotaal kan u helpen veel geld te besparen op de aanschaf van uw nieuwe motorfiets.

Wij zijn experts op het gebied van BPM berekenen en het verlagen van de BPM, en wij kunnen u helpen een goede deal te krijgen op uw volgende motor.

Besparen op motor? Nee. Besparen op BPM? Ja!

Motoren zijn duur, maar met onze hulp kan u de kosten aanzienlijk verlagen. Laat ons u zien hoeveel geld u kunt besparen op de BPM bij het importeren van uw nieuwe motor.

Neem vandaag nog contact met ons op voor uw bpm berekenen!

Bezoek nu onze website en leer meer over hoe wij kunnen helpen bij bpm berekenen motor en de kosten van uw volgende motorrijwiel te verlagen!

BPM Motor

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Wat kan BPMtotaal.nl voor u betekenen?

  • Bespaar tot 50% op de BPM van uw  voertuig
  • Wij helpen u met BPM besparing op auto’s, motoren en campers
  • Wij komen bij u langs en maken een taxatierapport

Neem vrijblijvend contact op en profiteer direct van BPM besparing!

Aantal taxatierapporten

BPM besparing in €

Hoe kunt u een BPM-bedrag besparen op een motor?

Net als bij een auto moet u bij het importeren van een motor “belasting personenauto’s en motorrijwielen” (BPM) betalen. De BPM kunnen we op verschillende manieren afschrijven en met de juiste rekenmethode komen we uit op de meest gunstige netto catalogusprijs.

De hoogte van het BPM-bedrag voor een motor is in de basis een percentage van de netto cataloguswaarde toen de motor nieuw werd geleverd. Wij willen graag de BPM voor u berekenen en laten dit ook zien in een BPM-berekening. Doordat wij de BPM berekenen, worden eventuele fouten weggehaald en betaald u de laagste bpm.

Na 3 maanden en minimaal 3000 kilometer beschouwt de belastingdienst uw motor als gebruikt en mag u de BPM op verschillende manieren afschrijven.

Kies de juiste manier om BPM te besparen

Wees er altijd zeker van dat u de juiste manier kiest om uw BPM-berekening te doen en zorg ervoor dat u een goede onderbouwing bij de BPM-aangifte doet.

U kunt namelijk slechts één keer een BPM-aangifte indienen en als er iets niet klopt, kan dat veel gedoe en mogelijk een naheffing van de BPM-aangifte opleveren.

Ontvang snel een BPM-rapport voor uw motor

Wilt u er zeker van zijn dat u maximaal voordeel behaalt en dat uw BPM-aangifte wordt geaccepteerd door de belastingdienst, laat dan uw aangifte opstellen door iemand die hier dagelijks mee bezig is.

Dit verdient zichzelf vrijwel altijd terug en kan veel narigheid voorkomen!

Thijs van der Stelt
Thijs van der Stelt
2020-10-01
Keurig en snel alles afgehandeld. Hier hoef je niet achteraan te bellen. Hij houdt je zelfs netjes op de hoogte van de stand van zaken. Volgende keer weer via bpmtotaal.
Oscar van der Meijden
Oscar van der Meijden
2020-09-03
Ik heb zelf een BMW in Duitsland uitgezocht. BPM totaal heeft voor mij de hele afhandeling in Nederland op een prima wijze geregeld. Een aanrader.
Anes Svraka
Anes Svraka
2020-08-31
Ik heb via BPMtotaal meerder autos ingevoerd in de afgelopen 5 jaar. Een VW Polo uit 2010, Mercedes-Benz C-klasse uit 2015 en sinds kort een Suzuki Swift uit 2011. De auto's heb in ik Duitsland gevonden, ben naar de verkopers geweest om de auto's te bekijken en vervolgens BPMtotaal ingeschakeld om het transport naar Nederland te regelen, het invoeren en op Nederlands kenteken te zetten. Ik werd totaal ontzorgd met al het gedoe rond het invoeren van de auto's uit het buitenland en volgende keer bel ik hun weer om voor mij de auto in te voeren. Met alle kosten bijelkaar zat ik nog ruim onder de prijzen van de auto's wat ze in Nederland er voor vragen. Zeker een aanrader!
F dB
F dB
2020-08-28
Top service! Duidelijk, helder en geen verborgen kosten. Voor de volgende auto ga ik weer hier heen
E Dzafer
E Dzafer
2020-08-28
Alles perfect hele goede service. Volgende keer weer.
Marc Waarle
Marc Waarle
2020-08-27
Naast een oude G-klasse die ik al jaren dagelijks gebruik voor woon-werk verkeer, was ik op zoek naar een tweede auto om te kunnen afwisselen. Het moest een auto zijn met een zekere fun factor uit de Mercedes stal. Daarnaast betrouwbaar omdat ik er voor mijn werk op moet kunnen vertrouwen en ook nog eens een youngtimer voor gunstige bijtelling. Met deze vraag ben ik met BPMtotaal in gesprek gegaan. Met dank aan hun ruime netwerk binnen Europa is een werkelijk perfect onderhouden C43 W202 gevonden en deze voor mij geïmporteerd en op kenteken afgeleverd.
Rik Schotman
Rik Schotman
2020-08-27
Top bedrijf. Ik ben goed en prettig geholpen. Ga zo door!!
S Yoldas
S Yoldas
2020-08-27
BPM TOTAAL HEEFT VOOR MIJ DE HELE IMPORT PROCEDURE VAN MEN GOLF GTD VERZORGD.HET OPHALEN TEGEN TAXATIE BPM INVOEREN RDW . TOP SERVICE EN ZEKER EEEN AANRADER .

BPM besparen bij de import of invoer van een motor

Als u een motorfiets wilt importeren, vraagt u zich misschien af hoe u BPM kunt besparen tijdens het proces. Het importeren van een motor kan immers kostbaar zijn, en u wilt er zeker van zijn dat u de best mogelijke deal krijgt. Wij kunnen er voor zorgen dat u zo weinig BPM betaald. Als u op de juiste manier kiest, kan het u zomaar honderden euro’s schelen.

Gelukkig kan BPMtotaal.nl helpen met het afschrijven van een bepaald percentage BPM. Wij bieden een taxatierapport voor motoren aan waarmee u aanzienlijk kunt besparen op de BPM als u een motor importeert.

BPM besparen op een motorrijwiel met behulp van een taxatierapport

BPMtotaal.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het helpen van mensen om BPM te besparen bij het importeren en invoeren van motorrijwielen, ook bij een gebruikte motor. Dit doen ze door een BPM taxatierapport te verstrekken.

Dit rapport houdt rekening met de netto cataloguswaarde van uw voertuig, evenals de leeftijd en kilometerstand van het motorrijwiel en, het belangrijkste, kleine schades en oneffenheden.

Op basis van deze informatie geven zij u een schatting van hoeveel u kunt verwachten te betalen aan BPM. Door slimme methoden en technieken weten wij altijd manieren te vinden om u te helpen BPM te besparen. Dit is slechts een van onze vele diensten.

Wij helpen graag!

BPMtotaal.nl staat klaar om u te helpen bij het berekenen van de BPM-waarde voor uw motor. Zo kunt u gemakkelijk en snel genieten van uw geïmporteerde motorrijwiel. BPM is een complex begrip en niet iedereen kan eenvoudig de BPM berekenen. Gelukkig is er BPMtotaal.nl waar u eenvoudig een taxatierapport kunt aanvragen. Neem nu contact met ons op om uw BPM te berekenen.

Dit taxatierapport is een essentiële dienst als het gaat om het berekenen van de BPM voor uw motor, omdat het u kan helpen voorkomen dat u te veel BPM betaalt bij de invoer van uw motor.

Besparen met de juiste BPM berekening

In sommige gevallen betalen mensen uiteindelijk honderden of zelfs duizenden euro’s meer dan nodig is, omdat ze niet beschikken over alle informatie en geen rekening houden met eventuele schades en oneffenheden van de motorrijwiel.

Met BPMtotaal.nl weet u zeker dat u de meest nauwkeurige informatie krijgt, door onze berekening gaat u weinig bpm betalen op uw personenauto’s en motorrijwielen bpm.

BPM besparen op een motorrijwiel?

Als u overweegt om een motor fiets te importeren, kijk dan zeker eens op BPMtotaal.nl. Wij kunnen u helpen geld te besparen op uw import door een BPM taxatierapport te verstrekken.

Dit rapport houdt rekening met de actuele waarde van uw voertuig, maar ook met de leeftijd en kilometerstand van de motor fiets, evenals eventuele schades en oneffenheden. Hoe gunstiger de factoren zoals CO2-uitstoot en netto catalogusprijs, hoe lager de belasting. Een kleine wijziging kan een aanzienlijk verschil maken van honderden euro’s.

Op basis van deze informatie geven wij u een schatting van het te verwachten BPM-bedrag. Dit is een belangrijke dienst die u kan helpen voorkomen dat u te veel betaalt voor de invoer van uw motorrijwiel. Kijk dus vandaag nog op onze website en ontdek hoeveel BPM u kunt besparen op uw motorrijwiel.

BPM besparen motor?

Bespaar vandaag nog op de BPM van uw motor! Klik hier om contact op te nemen met BPMtotaal en laat ons u helpen bij het berekenen van de juiste BPM voor uw geïmporteerde motor. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het besparen van kosten. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe BPMtotaal u kan helpen!

App-goran-bpm-totaal-min-webbestand

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Over BPMtotaal.nl

BPMtotaal is ontstaan naar aanleiding van de vele vragen die wij kregen over de import en BPM verlaging van zowel auto’s, campers en motoren. Klanten vroegen ons steeds vaker of we niet het hele importtraject voor hen konden verzorgen.

Toen hebben we voor veel mensen de basis BPM berekend van bijvoorbeeld een nieuwe personenauto.

Nadat we dat een aantal keer met succes hadden gedaan, hebben we besloten om hiervoor een website te ontwikkelen waarop we het totaalpakket aan diensten bij het importeren van auto’s, campers en motoren aan kunnen bieden. Zo is BPMtotaal ontstaan.