BPM motor

Op vrijwel iedere motor benzine, diesel, of hybride zit er BPM als deze geïmporteerd wordt uit het buitenland. Meeste import motoren komen uit Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Denemarken of Italië.

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Wat kan BPMtotaal.nl voor u betekenen?

  • Bespaar tot 50% op de BPM van jouw voertuig
  • Wij helpen je met BPM besparing op auto’s, motoren en campers
  • Wij komen bij u langs en maken een taxatierapport

Neem vrijblijvend contact op en profiteer direct van BPM besparing!

Aantal taxatierapporten

BPM besparing in €

Hoe kun je BPM besparen op een motor?

Net als bij een auto moet je bij het importeren van een motor “belasting personenauto’s en motorrijwielen”  (BPM) betalen. De hoogte van het BPM bedrag voor een motor is in de basis een percentage van de netto cataloguswaarde toen de motor nieuw geleverd werd.

Na 3 maanden en minimaal 3000KM ziet de belastingdienst je motor als gebruikt en mag je de BPM op verschillende manieren afschrijven.

Wees er altijd zeker van dat je de juiste manier kiest om je BPM berekening te doen en zorg ervoor dat je een goed onderbouwing bij de aangifte doet. Je kunt namelijk slechts een keer een BPM aangifte indienen en indien er iets niet klopt kan dat en hoop gezeur en eventueel een naheffing opleveren.

Ontvang snel een BPM rapport voor jouw motor

Wil je er zeker van zijn dat je maximaal voordeel behaalt en dat je BPM aangifte wordt geaccepteerd door de belastingdienst laat je aangifte dan opstellen door een iemand die hier dagelijks mee bezig is.

Dit verdient zichzelf vrijwel altijd terug en kan een hoop narigheid voorkomen!

Thijs van der Stelt
Thijs van der Stelt
2020-10-01
Keurig en snel alles afgehandeld. Hier hoef je niet achteraan te bellen. Hij houdt je zelfs netjes op de hoogte van de stand van zaken. Volgende keer weer via bpmtotaal.
Oscar van der Meijden
Oscar van der Meijden
2020-09-03
Ik heb zelf een BMW in Duitsland uitgezocht. BPM totaal heeft voor mij de hele afhandeling in Nederland op een prima wijze geregeld. Een aanrader.
Anes Svraka
Anes Svraka
2020-08-31
Ik heb via BPMtotaal meerder autos ingevoerd in de afgelopen 5 jaar. Een VW Polo uit 2010, Mercedes-Benz C-klasse uit 2015 en sinds kort een Suzuki Swift uit 2011. De auto's heb in ik Duitsland gevonden, ben naar de verkopers geweest om de auto's te bekijken en vervolgens BPMtotaal ingeschakeld om het transport naar Nederland te regelen, het invoeren en op Nederlands kenteken te zetten. Ik werd totaal ontzorgd met al het gedoe rond het invoeren van de auto's uit het buitenland en volgende keer bel ik hun weer om voor mij de auto in te voeren. Met alle kosten bijelkaar zat ik nog ruim onder de prijzen van de auto's wat ze in Nederland er voor vragen. Zeker een aanrader!
F dB
F dB
2020-08-28
Top service! Duidelijk, helder en geen verborgen kosten. Voor de volgende auto ga ik weer hier heen
E Dzafer
E Dzafer
2020-08-28
Alles perfect hele goede service. Volgende keer weer.
mischa Hulsing
mischa Hulsing
2020-08-27
Marc Waarle
Marc Waarle
2020-08-27
Naast een oude G-klasse die ik al jaren dagelijks gebruik voor woon-werk verkeer, was ik op zoek naar een tweede auto om te kunnen afwisselen. Het moest een auto zijn met een zekere fun factor uit de Mercedes stal. Daarnaast betrouwbaar omdat ik er voor mijn werk op moet kunnen vertrouwen en ook nog eens een youngtimer voor gunstige bijtelling. Met deze vraag ben ik met BPMtotaal in gesprek gegaan. Met dank aan hun ruime netwerk binnen Europa is een werkelijk perfect onderhouden C43 W202 gevonden en deze voor mij geïmporteerd en op kenteken afgeleverd.
Misterbachir
Misterbachir
2020-08-27
Rik Schotman
Rik Schotman
2020-08-27
Top bedrijf. Ik ben goed en prettig geholpen. Ga zo door!!
S Yoldas
S Yoldas
2020-08-27
BPM TOTAAL HEEFT VOOR MIJ DE HELE IMPORT PROCEDURE VAN MEN GOLF GTD VERZORGD.HET OPHALEN TEGEN TAXATIE BPM INVOEREN RDW . TOP SERVICE EN ZEKER EEEN AANRADER .

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Over BPMtotaal.nl

BPMtotaal is ontstaan uit een samenwerking van Holland Auto’s Deventer en Leitex. Klanten vroegen ons steeds vaker of we niet het hele importtraject voor hen konden verzorgen. Nadat we dat een paar keer hadden gedaan, hebben we besloten om hiervoor een website te ontwikkelen waarop we het totaalpakket aan diensten bij het importeren van auto’s kunnen aanbieden. Zo is BPMtotaal ontstaan.