BPM taxatie

Heeft u een BPM taxatie nodig van een auto, camper of motor?

BPMtotaal.nl kan dat voor u verzorgen! Wij zijn experts in BPM taxatie en kunnen u helpen geld te besparen op uw volgende voertuig aankoop.

Door vooraf de BPM waarde van een auto, camper of motor te weten, weet je zeker dat je een goede deal krijgt. Zeker aangezien wij er voor kunnen zorgen dat de BPM flink omlaag zal gaan. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat u flink kunt besparen op de BPM bij bijvoorbeeld het importeren van uw nieuwe auto, motor of camper.

Bezoek nu onze website voor meer informatie over onze BPM taxatie!

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Wat kan BPMtotaal.nl voor u betekenen?

  • Bespaar tot 50% op de BPM van jouw voertuig
  • Wij helpen je met BPM besparing op auto’s, motoren en campers
  • Wij komen bij u langs en maken een taxatierapport

Neem vrijblijvend contact op en profiteer direct van BPM besparing!

Aantal taxatierapporten

BPM besparing in €

BPM taxatie – Bespaar veel geld op uw BPM!

BPM is een Nederlandse belasting die wordt geheven op voertuigen. De hoogte van de BPM die je betaalt is gebaseerd op de waarde van het voertuig, de uitstoot en het type brandstof. Als u een nieuwe of gebruikte auto koopt, moet u BPM betalen.

Het goede nieuws is dat u geld kunt besparen op de BPM door uw voertuig te laten taxeren. Een taxatie houdt rekening met de leeftijd, kilometerstand, conditie en kenmerken van uw auto om de waarde te bepalen. De taxatiewaarde wordt vervolgens gebruikt om te berekenen hoeveel BPM u gaat betalen.

Waarom u een taxatie zou moeten krijgen

Er zijn verschillende redenen waarom u een taxatie voor uw voertuig zou moeten krijgen. Ten eerste bespaart het u geld. De getaxeerde waarde van uw voertuig zal lager zijn dan de marktwaarde, waardoor u minder BPM betaalt. Ten tweede kan een taxatie u gemoedsrust geven. Als u de exacte waarde van uw auto weet, kunt u weloverwogen beslissingen nemen over reparaties of upgrades. Ten slotte kan een taxatie u helpen voorkomen dat u te veel betaalt voor een nieuwe, schadeauto of gebruikte auto.

Hoe komt u aan een BPM taxatie?

Een BPM taxatie is eenvoudig. Wij komen graag naar u toe om uw voertuig te taxeren. Hiervoor hoeft u dus niks te doen, alleen contact op te nemen met BPMtotaal.nl om een afspraak in te plannen. Wij komen bij u langs, maken wat foto’s en taxeren uw voertuig ter plekke. Wij regelen dit allemaal voor u.

Neem nu contact op met BPMtotaal.nl

Een BPM taxatie kan u honderden of zelfs duizenden euro’s besparen op uw volgende voertuig aankoop. Een BPM taxatie houdt rekening met de leeftijd, kilometerstand, conditie en kenmerken van uw voertuig om de waarde ervan te bepalen.

De taxatiewaarde wordt vervolgens gebruikt om het bedrag aan BPM te berekenen dat u gaat betalen. Een taxatie is eenvoudig en kan worden gedaan door een taxateur van BPMtotaal.nl naar u toe te laten komen.

Thijs van der Stelt
Thijs van der Stelt
2020-10-01
Keurig en snel alles afgehandeld. Hier hoef je niet achteraan te bellen. Hij houdt je zelfs netjes op de hoogte van de stand van zaken. Volgende keer weer via bpmtotaal.
Oscar van der Meijden
Oscar van der Meijden
2020-09-03
Ik heb zelf een BMW in Duitsland uitgezocht. BPM totaal heeft voor mij de hele afhandeling in Nederland op een prima wijze geregeld. Een aanrader.
Anes Svraka
Anes Svraka
2020-08-31
Ik heb via BPMtotaal meerder autos ingevoerd in de afgelopen 5 jaar. Een VW Polo uit 2010, Mercedes-Benz C-klasse uit 2015 en sinds kort een Suzuki Swift uit 2011. De auto's heb in ik Duitsland gevonden, ben naar de verkopers geweest om de auto's te bekijken en vervolgens BPMtotaal ingeschakeld om het transport naar Nederland te regelen, het invoeren en op Nederlands kenteken te zetten. Ik werd totaal ontzorgd met al het gedoe rond het invoeren van de auto's uit het buitenland en volgende keer bel ik hun weer om voor mij de auto in te voeren. Met alle kosten bijelkaar zat ik nog ruim onder de prijzen van de auto's wat ze in Nederland er voor vragen. Zeker een aanrader!
F dB
F dB
2020-08-28
Top service! Duidelijk, helder en geen verborgen kosten. Voor de volgende auto ga ik weer hier heen
E Dzafer
E Dzafer
2020-08-28
Alles perfect hele goede service. Volgende keer weer.
mischa Hulsing
mischa Hulsing
2020-08-27
Marc Waarle
Marc Waarle
2020-08-27
Naast een oude G-klasse die ik al jaren dagelijks gebruik voor woon-werk verkeer, was ik op zoek naar een tweede auto om te kunnen afwisselen. Het moest een auto zijn met een zekere fun factor uit de Mercedes stal. Daarnaast betrouwbaar omdat ik er voor mijn werk op moet kunnen vertrouwen en ook nog eens een youngtimer voor gunstige bijtelling. Met deze vraag ben ik met BPMtotaal in gesprek gegaan. Met dank aan hun ruime netwerk binnen Europa is een werkelijk perfect onderhouden C43 W202 gevonden en deze voor mij geïmporteerd en op kenteken afgeleverd.
Misterbachir
Misterbachir
2020-08-27
Rik Schotman
Rik Schotman
2020-08-27
Top bedrijf. Ik ben goed en prettig geholpen. Ga zo door!!
S Yoldas
S Yoldas
2020-08-27
BPM TOTAAL HEEFT VOOR MIJ DE HELE IMPORT PROCEDURE VAN MEN GOLF GTD VERZORGD.HET OPHALEN TEGEN TAXATIE BPM INVOEREN RDW . TOP SERVICE EN ZEKER EEEN AANRADER .

Wat is BPM taxatie?

Bij de aankoop van een voertuig in Nederland komt meer kijken dan alleen het betalen voor het voertuig, de BPM (wat berekent wordt middels een BPM taxatie), maakt ook deel uit van de kosten.

Deze belasting geldt voor alle geïmporteerde voertuigen uit de EU dus bijvoorbeeld Duitsland en vereist een officieel BPM taxatierapport, zodat u uw eerlijke deel betaalt bij de BPM taxatie!

Weten of u niet te veel BPM betaald? Dan kunt u contact opnemen met BPMTotaal.nl om uw zorgen te verlichten. Wij zijn er er om u te voorzien van een erkend en professioneel taxatierapport voor geïmporteerde voertuigen, zodat u uw BPM taxatie op orde heeft.

Onze gecertificeerde BPM taxatie specialisten

Onze gecertificeerde BPM taxatie specialisten zijn hoog opgeleid in het beoordelen van de hoogte van de BPM taxatie zodat u alleen betaalt wat nodig is wanneer het tijd is om er een motorvoertuig te kopen!

Met onze expertise zal ons team een realistische en betrouwbare taxatie opstellen, zodat de aankoop van uw volgende voertuig betaalbaar wordt.

BPM is de luxebelasting die u moet betalen als u een importvoertuig uit bijvoorbeeld Duitsland koopt. Hiervoor is een BPM taxatierapport nodig en de bijbehorende kosten die elke in Nederland geïmporteerde motorvoertuig moet dragen.

Hoewel de BPM kan worden gezien als een extra uitgave bovenop de aankoopprijs van uw nieuwe motor camper of auto, zorgt het er wel voor dat alle motorvoertuigen op de juiste manier worden belast voor gebruik in het land.

Methode voor rest BPM berekenen

Bij het bepalen van de rest BPM die u moet betalen, spelen een paar elementen een rol. Deze omvatten de leeftijd van uw voertuig, de CO2-uitstoot en de kilometerstand.

Gelukkig laat de belastingdienst verschillende methoden toe bij de berekening van de BPM, zodat u binnen de wettelijke parameters genoegen kunt nemen met het laagst mogelijke bedrag.

Om rest BPM te berekenen kunt u een kortingstabel gebruiken die rekening houdt met de leeftijd van het voertuig. Daarnaast kunt u ook een koerslijst gebruiken om de waarde van uw auto, motor, camper of ander voertuig te bepalen. Deze specifieke lijst is gebaseerd op vooraf vastgestelde commerciële waarden voor voertuigen.

Moet u BPM betalen over elektrische voertuigen?

De Rijksoverheid stimuleert de invoering van volledig elektrische voertuigen sterk door ze vrij te stellen van bpm, een regeling die tot in ieder geval 2024 van kracht blijft.

Dit beleid dient niet alleen als een wijze stap naar een beter milieu, maar maakt het ook gemakkelijker om over te stappen op duurzamere vervoerswijzen.

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Wat is een BPM taxatierapport?

Een taxatierapport is een gedetailleerde waardebepaling van je auto. Er wordt gekeken naar de staat van een auto. Wij leggen alle gebruikerssporen en beschadigingen vast op beeld en verwerken deze in een schadecalculatie wat in het rapport wordt opgenomen.

We kijken ook naar verschillende koerslijsten zodat je een compleet beeld van een voertuig waarin de werkelijke waarde voor de belastingdienst in kaart wordt gebracht.

BPM taxatierapport laten maken door BPMtotaal.nl

Doordat wij met verschillende programma’s werken zoals Autotelex, EuroTax en Xray zijn we in staat om voor u de meest gunstige bpm bedrag te behalen. Het zijn allemaal gecertificeerde programma’s dat erkend zijn voor de belastingdienst.

Over BPMtotaal.nl

BPMtotaal is ontstaan naar aanleiding van de vele vragen die wij kregen over de import en BPM verlaging van zowel auto’s, campers en motoren. Klanten vroegen ons steeds vaker of we niet het hele importtraject voor hen konden verzorgen.

Nadat we dat een aantal keer met succes hadden gedaan, hebben we besloten om hiervoor een website te ontwikkelen waarop we het totaalpakket aan diensten bij het importeren van auto’s, campers en motoren aan kunnen bieden. Zo is BPMtotaal ontstaan.