BPM-taxatie: Bespaar op Belastingen bij Voertuigaankoop!

Bij BPMtotaal.nl zijn we de experts als het gaat om BPM-taxatie, en we willen u helpen om aanzienlijk geld te besparen bij uw volgende voertuigaankoop.

Het kennen van de BPM-waarde van uw auto, camper of motor voordat u koopt, kan een wereld van verschil maken, niet alleen in termen van kosten, maar ook in gemoedsrust.

BPM-TOTAAL-BPM-TAXATIE-min

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Wat kan BPMtotaal.nl voor u betekenen?

  • Bespaar tot 50% op de BPM van uw  voertuig
  • Wij helpen u met BPM besparing op auto’s, motoren en campers
  • Wij komen bij u langs en maken een taxatierapport

Neem vrijblijvend contact op en profiteer direct van BPM besparing!

Zoveel taxatierapporten hebben we al verzorgd!

BPM besparing in €

Waarom is BPM-taxatie belangrijk?

Ten eerste geeft het u duidelijkheid over de belastingkosten die u kunt verwachten bij de aanschaf van uw voertuig.

Onze gecertificeerde BPM-taxateurs hebben diepgaande kennis van de BPM-regels en -tarieven en zullen ervoor zorgen dat uw voertuig op de juiste manier wordt getaxeerd, met inachtneming van factoren zoals leeftijd, kilometerstand, conditie en kenmerken. Het resultaat is een eerlijke en nauwkeurige taxatie die u geld kan besparen.

Waarom zou u voor BPM-taxatie moeten kiezen?

Er zijn meerdere redenen waarom BPM-taxatie een slimme keuze is bij het kopen van een voertuig. Allereerst, zoals eerder genoemd, bespaart het u geld. De getaxeerde waarde van uw voertuig zal meestal lager zijn dan de marktwaarde, wat resulteert in lagere BPM-kosten.

Daarnaast geeft een taxatie u gemoedsrust. U heeft een nauwkeurige schatting van de waarde van uw voertuig, wat u kan helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over eventuele reparaties of upgrades. Het kan ook voorkomen dat u te veel betaalt voor een nieuw of gebruikt voertuig.

Thijs van der Stelt
Thijs van der Stelt
2020-10-01
Keurig en snel alles afgehandeld. Hier hoef je niet achteraan te bellen. Hij houdt je zelfs netjes op de hoogte van de stand van zaken. Volgende keer weer via bpmtotaal.
Oscar van der Meijden
Oscar van der Meijden
2020-09-03
Ik heb zelf een BMW in Duitsland uitgezocht. BPM totaal heeft voor mij de hele afhandeling in Nederland op een prima wijze geregeld. Een aanrader.
Anes Svraka
Anes Svraka
2020-08-31
Ik heb via BPMtotaal meerder autos ingevoerd in de afgelopen 5 jaar. Een VW Polo uit 2010, Mercedes-Benz C-klasse uit 2015 en sinds kort een Suzuki Swift uit 2011. De auto's heb in ik Duitsland gevonden, ben naar de verkopers geweest om de auto's te bekijken en vervolgens BPMtotaal ingeschakeld om het transport naar Nederland te regelen, het invoeren en op Nederlands kenteken te zetten. Ik werd totaal ontzorgd met al het gedoe rond het invoeren van de auto's uit het buitenland en volgende keer bel ik hun weer om voor mij de auto in te voeren. Met alle kosten bijelkaar zat ik nog ruim onder de prijzen van de auto's wat ze in Nederland er voor vragen. Zeker een aanrader!
F dB
F dB
2020-08-28
Top service! Duidelijk, helder en geen verborgen kosten. Voor de volgende auto ga ik weer hier heen
E Dzafer
E Dzafer
2020-08-28
Alles perfect hele goede service. Volgende keer weer.
Marc Waarle
Marc Waarle
2020-08-27
Naast een oude G-klasse die ik al jaren dagelijks gebruik voor woon-werk verkeer, was ik op zoek naar een tweede auto om te kunnen afwisselen. Het moest een auto zijn met een zekere fun factor uit de Mercedes stal. Daarnaast betrouwbaar omdat ik er voor mijn werk op moet kunnen vertrouwen en ook nog eens een youngtimer voor gunstige bijtelling. Met deze vraag ben ik met BPMtotaal in gesprek gegaan. Met dank aan hun ruime netwerk binnen Europa is een werkelijk perfect onderhouden C43 W202 gevonden en deze voor mij geïmporteerd en op kenteken afgeleverd.
Rik Schotman
Rik Schotman
2020-08-27
Top bedrijf. Ik ben goed en prettig geholpen. Ga zo door!!
S Yoldas
S Yoldas
2020-08-27
BPM TOTAAL HEEFT VOOR MIJ DE HELE IMPORT PROCEDURE VAN MEN GOLF GTD VERZORGD.HET OPHALEN TEGEN TAXATIE BPM INVOEREN RDW . TOP SERVICE EN ZEKER EEEN AANRADER .
BPM Tegenbewijs Taxatie
BPM Taxatie schadeauto

Wat is BPM taxatie?

Bij de aankoop van een voertuig in Nederland komt meer kijken dan alleen het betalen voor het voertuig, de BPM (wat berekent wordt middels een BPM taxatie), maakt ook deel uit van de kosten.

Deze belasting geldt voor alle geïmporteerde voertuigen uit de EU dus bijvoorbeeld Duitsland en vereist een officieel BPM taxatierapport, zodat u uw eerlijke deel betaalt bij de BPM taxatie!

Weten of u niet te veel BPM betaald? Dan kunt u contact opnemen met BPMTotaal.nl om uw zorgen te verlichten. Wij zijn er er om u te voorzien van een erkend en professioneel taxatierapport voor geïmporteerde voertuigen, zodat u uw BPM taxatie op orde heeft.

Onze gecertificeerde BPM taxatie specialisten

Onze gecertificeerde taxateurs zijn hoog opgeleid in het beoordelen van de hoogte van de BPM taxatie zodat u alleen betaalt wat nodig is wanneer het tijd is om er een motorvoertuig te kopen!

Met onze expertise zal ons team van taxateurs een realistische en betrouwbare taxatie opstellen, zodat u als koper de aankoop van uw volgende auto, motor of camper betaalbaar maakt.

BPM is de luxebelasting die u moet betalen als u een importvoertuig uit bijvoorbeeld Duitsland koopt. Hiervoor is een BPM taxatierapport nodig en de bijbehorende kosten die elke in Nederland geïmporteerde motorvoertuig moet dragen.

Hoewel de BPM kan worden gezien als een extra uitgave bovenop de aankoopprijs van uw nieuwe motor camper of auto, zorgt het er wel voor dat alle motorvoertuigen op de juiste manier worden belast voor gebruik in het land.

Methode voor rest BPM berekenen

Bij het bepalen van de rest BPM die u moet betalen, spelen een paar elementen een rol. Deze omvatten de leeftijd van uw voertuig, de CO2-uitstoot en de kilometerstand.

Gelukkig laat de belastingdienst verschillende methoden toe bij de berekening van de BPM, zodat u binnen de wettelijke parameters genoegen kunt nemen met het laagst mogelijke bedrag.

Om het BPM bedrag te berekenen kunt u een kortingstabel gebruiken die rekening houdt met de leeftijd van het voertuig. Daarnaast kunt u ook een koerslijst gebruiken om de waarde van uw auto, motor, camper of ander voertuig te bepalen. Deze specifieke lijst is gebaseerd op vooraf vastgestelde commerciële waarden voor voertuigen.

Moet u BPM betalen over elektrische voertuigen?

De Rijksoverheid stimuleert de invoering van volledig elektrische voertuigen sterk door ze vrij te stellen van bpm, een regeling die tot in ieder geval 2024 van kracht blijft. Maar voor benzine en diesel voertuigen is dit wel verplicht.

Dit beleid dient niet alleen als een wijze stap naar een beter milieu, maar maakt het ook gemakkelijker om over te stappen op duurzamere vervoerswijzen.

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Wat is een BPM taxatierapport?

Een taxatierapport is een gedetailleerde waardebepaling van uw auto die word opgesteld door onze experts. Er wordt gekeken naar de staat van een auto. Wij leggen alle gebruikerssporen en beschadigingen vast op beeld en verwerken deze in een schadecalculatie wat in het rapport wordt opgenomen.

We kijken ook naar verschillende koerslijsten zodat u een compleet beeld van een voertuig waarin de werkelijke waarde voor de belastingdienst in kaart wordt gebracht.

BPM taxatierapport laten maken door BPMtotaal.nl

Doordat wij met verschillende programma’s werken zoals Autotelex, EuroTax en Xray zijn we in staat om voor u de meest gunstige bpm bedrag te behalen. Het zijn allemaal gecertificeerde programma’s dat erkend zijn voor de belastingdienst.