Bespaar BPM op ieder voertuig

Wil je graag besparen op de BPM bij de aanschaf van een voertuig? Bij BPM Totaal hebben we de expertise en ervaring om je te helpen bij het minimaliseren van de BPM-kosten, zodat je meer geld overhoudt in jouw portemonnee.

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Wat kan BPMtotaal.nl voor u betekenen?

  • Bespaar tot 50% op de BPM van jouw voertuig
  • Wij helpen je met BPM besparing op auto’s, motoren en campers
  • Wij komen bij u langs en maken een taxatierapport

Neem vrijblijvend contact op en profiteer direct van BPM besparing!

Aantal taxatierapporten

BPM besparing in €

Wat is BPM?

BPM staat voor Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen. Het is een belasting die wordt geheven bij de aanschaf of import van een voertuig in Nederland. Het bedrag van de BPM is gebaseerd op verschillende factoren, waaronder de cataloguswaarde, CO2-uitstoot en leeftijd van het voertuig. Door de BPM te verlagen, kun je aanzienlijke kostenbesparingen realiseren.

Hoe kun je besparen op BPM?

Er zijn verschillende legale manieren om te besparen op de BPM bij de aanschaf van een voertuig. Hier zijn enkele strategieën die je kunt overwegen:

BPM besparen door een BPM-taxatierapport

Een BPM-taxatierapport is een waardevol instrument om de BPM te verlagen. Hierbij wordt de werkelijke waarde van het voertuig bepaald op basis van de staat, leeftijd, kilometerstand en eventuele schade. Met een nauwkeurig taxatierapport kun je de BPM-kosten verlagen op basis van de reële waarde van het voertuig.

BPM besparen met Jong gebruikte voertuigen

Het aanschaffen van een jong gebruikte auto kan ook leiden tot aanzienlijke besparingen op de BPM. Naarmate een voertuig ouder wordt, neemt de BPM in de regel af. Door te kiezen voor een jong gebruikte auto profiteer je van een lagere BPM-kostprijs in vergelijking met een nieuw voertuig.

BPM besparen door Zuinige voertuigen

Voertuigen met een lage CO2-uitstoot kunnen ook resulteren in een verlaging van de BPM. De BPM-tarieven worden bepaald op basis van de CO2-uitstoot, waarbij voertuigen met lagere emissies vaak in een gunstiger belastingtarief vallen. Het kiezen voor een zuinig voertuig kan dus aanzienlijke besparingen op de BPM opleveren.

Thijs van der Stelt
Thijs van der Stelt
2020-10-01
Keurig en snel alles afgehandeld. Hier hoef je niet achteraan te bellen. Hij houdt je zelfs netjes op de hoogte van de stand van zaken. Volgende keer weer via bpmtotaal.
Oscar van der Meijden
Oscar van der Meijden
2020-09-03
Ik heb zelf een BMW in Duitsland uitgezocht. BPM totaal heeft voor mij de hele afhandeling in Nederland op een prima wijze geregeld. Een aanrader.
Anes Svraka
Anes Svraka
2020-08-31
Ik heb via BPMtotaal meerder autos ingevoerd in de afgelopen 5 jaar. Een VW Polo uit 2010, Mercedes-Benz C-klasse uit 2015 en sinds kort een Suzuki Swift uit 2011. De auto's heb in ik Duitsland gevonden, ben naar de verkopers geweest om de auto's te bekijken en vervolgens BPMtotaal ingeschakeld om het transport naar Nederland te regelen, het invoeren en op Nederlands kenteken te zetten. Ik werd totaal ontzorgd met al het gedoe rond het invoeren van de auto's uit het buitenland en volgende keer bel ik hun weer om voor mij de auto in te voeren. Met alle kosten bijelkaar zat ik nog ruim onder de prijzen van de auto's wat ze in Nederland er voor vragen. Zeker een aanrader!
F dB
F dB
2020-08-28
Top service! Duidelijk, helder en geen verborgen kosten. Voor de volgende auto ga ik weer hier heen
E Dzafer
E Dzafer
2020-08-28
Alles perfect hele goede service. Volgende keer weer.
mischa Hulsing
mischa Hulsing
2020-08-27
Marc Waarle
Marc Waarle
2020-08-27
Naast een oude G-klasse die ik al jaren dagelijks gebruik voor woon-werk verkeer, was ik op zoek naar een tweede auto om te kunnen afwisselen. Het moest een auto zijn met een zekere fun factor uit de Mercedes stal. Daarnaast betrouwbaar omdat ik er voor mijn werk op moet kunnen vertrouwen en ook nog eens een youngtimer voor gunstige bijtelling. Met deze vraag ben ik met BPMtotaal in gesprek gegaan. Met dank aan hun ruime netwerk binnen Europa is een werkelijk perfect onderhouden C43 W202 gevonden en deze voor mij geïmporteerd en op kenteken afgeleverd.
Misterbachir
Misterbachir
2020-08-27
Rik Schotman
Rik Schotman
2020-08-27
Top bedrijf. Ik ben goed en prettig geholpen. Ga zo door!!
S Yoldas
S Yoldas
2020-08-27
BPM TOTAAL HEEFT VOOR MIJ DE HELE IMPORT PROCEDURE VAN MEN GOLF GTD VERZORGD.HET OPHALEN TEGEN TAXATIE BPM INVOEREN RDW . TOP SERVICE EN ZEKER EEEN AANRADER .

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Over BPMtotaal.nl

BPMtotaal is ontstaan naar aanleiding van de vele vragen die wij kregen over de import en BPM verlaging van zowel auto’s, campers en motoren. Klanten vroegen ons steeds vaker of we niet het hele importtraject voor hen konden verzorgen.

Nadat we dat een aantal keer met succes hadden gedaan, hebben we besloten om hiervoor een website te ontwikkelen waarop we het totaalpakket aan diensten bij het importeren van auto’s, campers en motoren aan kunnen bieden. Zo is BPMtotaal ontstaan.