Bespaar BPM op ieder voertuig

Wilt u graag besparen op de BPM bij de aanschaf van een voertuig? Bij BPM Totaal hebben wij de expertise en ervaring om u te helpen bij het minimaliseren van de BPM-kosten, zodat u meer geld overhoudt in uw portemonnee.

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Wat kan BPMtotaal.nl voor u betekenen?

  • Bespaar tot 50% op de BPM van uw voertuig
  • Wij helpen u met BPM besparing op auto’s, motoren en campers
  • Wij komen bij u langs en maken een taxatierapport

Neem vrijblijvend contact op en profiteer direct van BPM besparing!

Aantal taxatierapporten

BPM besparing in €

BPM besparen bij het importeren van een voertuig

Als u een voertuig wilt importeren, moet u BPM betalen. BPM staat voor “Belasting personenauto’s en motorrijwielen” en is een belasting die in Nederland wordt geheven bij de aanschaf van een nieuwe auto of motor, maar ook bij het importeren van een auto of motor.

De hoogte van de BPM is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de CO2-uitstoot, de netto catalogusprijs, de leeftijd van het voertuig en het brandstoftype.

Hoe kunt u BPM besparen als u een voertuig importeert?

Als u een voertuig importeert, wilt u natuurlijk zo min mogelijk BPM betalen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om BPM te besparen. Een deel van de BPM mag u afschrijven door de waarde te bepalen met behulp van een van de geaccepteerde koerslijsten of een taxatierapport. Dit kan leiden tot een lagere BPM-aanslag.

Ook kunt u de forfaitaire afschrijvingstabel van de Belastingdienst gebruiken. Dit is echter in de meeste gevallen de minst voordelige manier om BPM te besparen. De forfaitaire afschrijvingstabel is namelijk gebaseerd op de afschrijving van een gemiddeld voertuig , terwijl uw voertuig misschien wel meer of minder waard is dan een gemiddelde voertuig.

Een andere manier om BPM te besparen is door te kiezen voor een voertuig met een lagere CO2-uitstoot. Hoe lager de CO2-uitstoot, hoe lager de BPM-aanslag. Daarnaast kunt u ook kijken naar de netto catalogusprijs van het voertuig. Als de netto catalogusprijs van het voertuig lager is, betaalt u ook minder BPM.

Ontvang snel een BPM-rapport voor uw geïmporteerde voertuig

Het is verstandig om voordat u een voertuig importeert, een BPM-rapport op te vragen. In dit rapport wordt de BPM-berekening voor uw specifieke voertuig gemaakt. Zo weet u precies hoeveel BPM u moet betalen en kunt u eventueel nog stappen ondernemen om BPM te besparen. Er zijn verschillende bedrijven die BPM-rapporten aanbieden. Met een BPM-rapport weet u zeker dat u niet te veel BPM betaalt bij het importeren van uw voertuig.

Kortom, door gebruik te maken van geaccepteerde koerslijsten of een taxatierapport, te kiezen voor een voertuig met een lagere CO2-uitstoot en/of een lagere netto catalogusprijs, en door een BPM-rapport op te vragen, kunt u aanzienlijk besparen op de BPM bij het importeren van een voertuig.

Thijs van der Stelt
Thijs van der Stelt
2020-10-01
Keurig en snel alles afgehandeld. Hier hoef je niet achteraan te bellen. Hij houdt je zelfs netjes op de hoogte van de stand van zaken. Volgende keer weer via bpmtotaal.
Oscar van der Meijden
Oscar van der Meijden
2020-09-03
Ik heb zelf een BMW in Duitsland uitgezocht. BPM totaal heeft voor mij de hele afhandeling in Nederland op een prima wijze geregeld. Een aanrader.
Anes Svraka
Anes Svraka
2020-08-31
Ik heb via BPMtotaal meerder autos ingevoerd in de afgelopen 5 jaar. Een VW Polo uit 2010, Mercedes-Benz C-klasse uit 2015 en sinds kort een Suzuki Swift uit 2011. De auto's heb in ik Duitsland gevonden, ben naar de verkopers geweest om de auto's te bekijken en vervolgens BPMtotaal ingeschakeld om het transport naar Nederland te regelen, het invoeren en op Nederlands kenteken te zetten. Ik werd totaal ontzorgd met al het gedoe rond het invoeren van de auto's uit het buitenland en volgende keer bel ik hun weer om voor mij de auto in te voeren. Met alle kosten bijelkaar zat ik nog ruim onder de prijzen van de auto's wat ze in Nederland er voor vragen. Zeker een aanrader!
F dB
F dB
2020-08-28
Top service! Duidelijk, helder en geen verborgen kosten. Voor de volgende auto ga ik weer hier heen
E Dzafer
E Dzafer
2020-08-28
Alles perfect hele goede service. Volgende keer weer.
Marc Waarle
Marc Waarle
2020-08-27
Naast een oude G-klasse die ik al jaren dagelijks gebruik voor woon-werk verkeer, was ik op zoek naar een tweede auto om te kunnen afwisselen. Het moest een auto zijn met een zekere fun factor uit de Mercedes stal. Daarnaast betrouwbaar omdat ik er voor mijn werk op moet kunnen vertrouwen en ook nog eens een youngtimer voor gunstige bijtelling. Met deze vraag ben ik met BPMtotaal in gesprek gegaan. Met dank aan hun ruime netwerk binnen Europa is een werkelijk perfect onderhouden C43 W202 gevonden en deze voor mij geïmporteerd en op kenteken afgeleverd.
Rik Schotman
Rik Schotman
2020-08-27
Top bedrijf. Ik ben goed en prettig geholpen. Ga zo door!!
S Yoldas
S Yoldas
2020-08-27
BPM TOTAAL HEEFT VOOR MIJ DE HELE IMPORT PROCEDURE VAN MEN GOLF GTD VERZORGD.HET OPHALEN TEGEN TAXATIE BPM INVOEREN RDW . TOP SERVICE EN ZEKER EEEN AANRADER .

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Over BPMtotaal.nl

BPMtotaal is ontstaan naar aanleiding van de vele vragen die wij kregen over de import en BPM verlaging van zowel auto’s, campers en motoren. Klanten vroegen ons steeds vaker of we niet het hele importtraject voor hen konden verzorgen.

Nadat we dat een aantal keer met succes hadden gedaan, hebben we besloten om hiervoor een website te ontwikkelen waarop we het totaalpakket aan diensten bij het importeren van auto’s, campers en motoren aan kunnen bieden. Zo is BPMtotaal ontstaan.