BPM Duitse import

Wilt u een voertuig uit Duitsland importeren en tegelijk BPM besparen op deze Duitse import?

Bij BPMTotaal.nl kunnen we u helpen besparen op de BPM die gepaard gaat met het importeren van een auto, camper of motor uit Duitsland. Wij zijn experts op dit gebied en kunnen helpen het proces voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Bij het importeren van een voertuig uit Duitsland telt elke cent. Daarom bieden wij de beste tarieven in de branche – zodat u zoveel mogelijk geld kunt besparen. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen!

Bezoek nu onze website voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen te besparen op BPM bij de Duitse import!

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Wat kan BPMtotaal.nl voor u betekenen?

  • Bespaar tot 50% op de BPM van uw voertuig
  • Wij helpen u met BPM besparing op auto’s, motoren en campers
  • Wij komen bij u langs en maken een taxatierapport

Neem vrijblijvend contact op en profiteer direct van BPM besparing!

Aantal taxatierapporten

BPM besparing in €

Hoe bespaart BPMtotaal.nl BPM op uw Duitse import voertuig?

Door schades en slijtage van de auto in kaart te brengen door middel van het rapport. Maar ook afschrijving op leeftijd en kilometerstand van de auto. Daarnaast komt natuurlijk onze ervaring, juiste gecertificeerde en erkende programma’s. Wij hebben dan ook een zeer hoge acceptatie van het rapport door de belastingdienst.

BPMtotaal helpt u bij BPM Duitse import

Als u een auto uit Duitsland wilt importeren, moet u op de hoogte zijn van de toepasselijke belastingwetgeving. In Nederland is de BPM een nationale belasting die wordt geheven op nieuwe auto’s.

Het bedrag aan BPM bij een Duitse import dat u moet betalen is afhankelijk van factoren als de CO2-uitstoot van de auto en het moment van registratie. Laten we eens nader bekijken wat dit allemaal betekent voor als u auto uit Duitsland wilt importeren.

Wat is BPM bij Duitse import?

BPM staat voor Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen. Het is een belasting die in Nederland wordt geheven wanneer iemand een nieuwe auto of motorfiets invoert uit het buitenland zoals Duitsland.

Het is belangrijk op te merken dat er ook speciale regels zijn voor klassieke auto’s die u wilt invoeren -meestal gedefinieerd als voertuigen die vóór 1 januari 1998 zijn vervaardigd – die ook kunnen worden vrijgesteld van het betalen van BPM, afhankelijk van de staat en leeftijd.

Voor wie een voertuig uit Duitsland importeert, gelden andere regels en vrijstellingen. Elektrische auto’s of auto’s ouder dan 25 jaar kunnen bijvoorbeeld helemaal worden vrijgesteld van het betalen van BPM, terwijl andere voertuigen in aanmerking kunnen komen voor een verlaagd belastingtarief.

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Hoe bereken ik mijn BPM Duitse import?

Het berekenen van uw exacte belastingplicht kan ingewikkeld zijn, maar gelukkig zij wij er van BMPtotaal die u kan helpen het proces gemakkelijker en nauwkeuriger te maken. Zo bieden wij een calculator aan waar u de kentekengegevens van hun auto kunnen invoeren en hun exacte belastingaanslag kunnen aanvragen.

Deze calculator helpt u te bepalen hoeveel BPM u verschuldigd bent op basis van uw specifieke situatie, dus het is de moeite waard om er gebruik van te maken als u van plan bent om in de nabije toekomst een voertuig uit Duitsland te importeren.

De hoogte van de BPM is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de CO2-uitstoot van de auto en de datum waarop deze voor het eerst is geregistreerd.

BPMtotaal.nl is er om u te helpen bij het importeren van uw voertuig.

Ongeacht waarom u uw voertuig uit Duitsland importeert, het loont om vooraf op de hoogte te zijn van de toepasselijke belastingwetgeving, zodat u niet met onverwachte rekeningen komt te zitten na registratie van uw Duitse voertuig in Nederland.

Gelukkig bieden sites als BPMtotaal.nl handige informatie waarmee gebruikers hun belastingverplichting nauwkeurig kunnen berekenen voordat ze beslissingen nemen over hun geïmporteerde voertuig. Dit bespaart u onnodige stress! Dus als u van plan bent om binnenkort een Duitse auto naar Nederland in te voeren zorg er dan voor dat u rekening houdt met alle toepasselijke belastingen voordat u iets een beslissing maakt.

Thijs van der Stelt
Thijs van der Stelt
2020-10-01
Keurig en snel alles afgehandeld. Hier hoef je niet achteraan te bellen. Hij houdt je zelfs netjes op de hoogte van de stand van zaken. Volgende keer weer via bpmtotaal.
Oscar van der Meijden
Oscar van der Meijden
2020-09-03
Ik heb zelf een BMW in Duitsland uitgezocht. BPM totaal heeft voor mij de hele afhandeling in Nederland op een prima wijze geregeld. Een aanrader.
Anes Svraka
Anes Svraka
2020-08-31
Ik heb via BPMtotaal meerder autos ingevoerd in de afgelopen 5 jaar. Een VW Polo uit 2010, Mercedes-Benz C-klasse uit 2015 en sinds kort een Suzuki Swift uit 2011. De auto's heb in ik Duitsland gevonden, ben naar de verkopers geweest om de auto's te bekijken en vervolgens BPMtotaal ingeschakeld om het transport naar Nederland te regelen, het invoeren en op Nederlands kenteken te zetten. Ik werd totaal ontzorgd met al het gedoe rond het invoeren van de auto's uit het buitenland en volgende keer bel ik hun weer om voor mij de auto in te voeren. Met alle kosten bijelkaar zat ik nog ruim onder de prijzen van de auto's wat ze in Nederland er voor vragen. Zeker een aanrader!
F dB
F dB
2020-08-28
Top service! Duidelijk, helder en geen verborgen kosten. Voor de volgende auto ga ik weer hier heen
E Dzafer
E Dzafer
2020-08-28
Alles perfect hele goede service. Volgende keer weer.
Marc Waarle
Marc Waarle
2020-08-27
Naast een oude G-klasse die ik al jaren dagelijks gebruik voor woon-werk verkeer, was ik op zoek naar een tweede auto om te kunnen afwisselen. Het moest een auto zijn met een zekere fun factor uit de Mercedes stal. Daarnaast betrouwbaar omdat ik er voor mijn werk op moet kunnen vertrouwen en ook nog eens een youngtimer voor gunstige bijtelling. Met deze vraag ben ik met BPMtotaal in gesprek gegaan. Met dank aan hun ruime netwerk binnen Europa is een werkelijk perfect onderhouden C43 W202 gevonden en deze voor mij geïmporteerd en op kenteken afgeleverd.
Rik Schotman
Rik Schotman
2020-08-27
Top bedrijf. Ik ben goed en prettig geholpen. Ga zo door!!
S Yoldas
S Yoldas
2020-08-27
BPM TOTAAL HEEFT VOOR MIJ DE HELE IMPORT PROCEDURE VAN MEN GOLF GTD VERZORGD.HET OPHALEN TEGEN TAXATIE BPM INVOEREN RDW . TOP SERVICE EN ZEKER EEEN AANRADER .

Over BPMtotaal.nl

BPMtotaal is ontstaan naar aanleiding van de vele vragen die wij kregen over de import en BPM verlaging van zowel auto’s, campers en motoren. Klanten vroegen ons steeds vaker of we niet het hele importtraject voor hen konden verzorgen.

Nadat we dat een aantal keer met succes hadden gedaan, hebben we besloten om hiervoor een website te ontwikkelen waarop we het totaalpakket aan diensten bij het importeren van auto’s, campers en motoren aan kunnen bieden. Zo is BPMtotaal ontstaan.