BPM specialist

BPMtotaal.nl is dé toonaangevende specialist op het gebied van BPM (Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen). Wij zijn er om u te helpen bij het berekenen en verlagen van de BPM voor uw voertuigimport.

Met onze diepgaande kennis en expertise op het gebied van BPM-wetgeving zorgen wij ervoor dat u kunt profiteren van de meest gunstige tarieven en regelingen.

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Wat kan BPMtotaal.nl voor u betekenen?

  • Bespaar tot 50% op de BPM van uw voertuig
  • Wij helpen u met BPM besparing op auto’s, motoren en campers
  • Wij komen bij u langs en maken een taxatierapport

Neem vrijblijvend contact op en profiteer direct van BPM besparing!

Aantal taxatierapporten

BPM besparing in €

Waarom kiezen voor een BPM specialist als BPMtotaal.nl?

Onze expertise omvat niet alleen het berekenen en verlagen van de BPM, maar ook het adviseren over de beste importstrategieën, het begeleiden bij het selecteren van betrouwbare leveranciers en het afhandelen van alle noodzakelijke documentatie en douaneformaliteiten. Met onze diepgaande kennis van de wet- en regelgeving met betrekking tot auto-import, zorgen we ervoor dat uw importproces soepel en efficiënt verloopt.

Niet zomaar een specialist in BPM

Daarnaast begrijpen we dat elke importeur unieke behoeften en doelstellingen heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke situatie. Of u nu een particulier bent die een specifiek voertuig wil importeren of een bedrijfseigenaar die auto’s nodig heeft voor uw wagenpark, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen.

Thijs van der Stelt
Thijs van der Stelt
2020-10-01
Keurig en snel alles afgehandeld. Hier hoef je niet achteraan te bellen. Hij houdt je zelfs netjes op de hoogte van de stand van zaken. Volgende keer weer via bpmtotaal.
Oscar van der Meijden
Oscar van der Meijden
2020-09-03
Ik heb zelf een BMW in Duitsland uitgezocht. BPM totaal heeft voor mij de hele afhandeling in Nederland op een prima wijze geregeld. Een aanrader.
Anes Svraka
Anes Svraka
2020-08-31
Ik heb via BPMtotaal meerder autos ingevoerd in de afgelopen 5 jaar. Een VW Polo uit 2010, Mercedes-Benz C-klasse uit 2015 en sinds kort een Suzuki Swift uit 2011. De auto's heb in ik Duitsland gevonden, ben naar de verkopers geweest om de auto's te bekijken en vervolgens BPMtotaal ingeschakeld om het transport naar Nederland te regelen, het invoeren en op Nederlands kenteken te zetten. Ik werd totaal ontzorgd met al het gedoe rond het invoeren van de auto's uit het buitenland en volgende keer bel ik hun weer om voor mij de auto in te voeren. Met alle kosten bijelkaar zat ik nog ruim onder de prijzen van de auto's wat ze in Nederland er voor vragen. Zeker een aanrader!
F dB
F dB
2020-08-28
Top service! Duidelijk, helder en geen verborgen kosten. Voor de volgende auto ga ik weer hier heen
E Dzafer
E Dzafer
2020-08-28
Alles perfect hele goede service. Volgende keer weer.
Marc Waarle
Marc Waarle
2020-08-27
Naast een oude G-klasse die ik al jaren dagelijks gebruik voor woon-werk verkeer, was ik op zoek naar een tweede auto om te kunnen afwisselen. Het moest een auto zijn met een zekere fun factor uit de Mercedes stal. Daarnaast betrouwbaar omdat ik er voor mijn werk op moet kunnen vertrouwen en ook nog eens een youngtimer voor gunstige bijtelling. Met deze vraag ben ik met BPMtotaal in gesprek gegaan. Met dank aan hun ruime netwerk binnen Europa is een werkelijk perfect onderhouden C43 W202 gevonden en deze voor mij geïmporteerd en op kenteken afgeleverd.
Rik Schotman
Rik Schotman
2020-08-27
Top bedrijf. Ik ben goed en prettig geholpen. Ga zo door!!
S Yoldas
S Yoldas
2020-08-27
BPM TOTAAL HEEFT VOOR MIJ DE HELE IMPORT PROCEDURE VAN MEN GOLF GTD VERZORGD.HET OPHALEN TEGEN TAXATIE BPM INVOEREN RDW . TOP SERVICE EN ZEKER EEEN AANRADER .

Kies voor BPMtotaal als uw betrouwbare BPM specialist

Bij BPMtotaal.nl geloven we ook sterk in het leveren van uitstekende klantenservice. Ons toegewijde team van professionals staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, u te adviseren en u te begeleiden bij elke stap van het importproces. Wij streven ernaar om een langdurige relatie met u op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen, transparantie en tevredenheid.

Kortom, BPMtotaal.nl is niet zomaar een BPM-specialist. Wij zijn uw betrouwbare partner die u bijstaat in het gehele importtraject, met als doel het behalen van optimale resultaten en het vervullen van uw importambities.

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Over BPMtotaal.nl

BPMtotaal is ontstaan naar aanleiding van de vele vragen die wij kregen over de import en BPM verlaging van zowel auto’s, campers en motoren. Klanten vroegen ons steeds vaker of we niet het hele importtraject voor hen konden verzorgen.

Nadat we dat een aantal keer met succes hadden gedaan, hebben we besloten om hiervoor een website te ontwikkelen waarop we het totaalpakket aan diensten bij het importeren van auto’s, campers en motoren aan kunnen bieden. Zo is BPMtotaal ontstaan. 

Bolide importeren? BPMtotaal contacteren

Of u nu een ervaren importeur bent of voor het eerst een voertuig wilt importeren, BPMtotaal.nl is er om u te helpen. We hebben de kennis, ervaring en expertise om uw importproces tot een succes te maken. Vertrouw op ons om u door de complexiteit van de BPM-wetgeving te leiden, zodat u kunt genieten van de voordelen van het importeren van auto’s en auto-onderdelen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe BPMtotaal.nl u kan ondersteunen bij het importeren van uw voertuig. Samen zorgen we ervoor dat uw importavontuur een succes wordt.