Auto invoeren procedure

Welkom bij BPMtotaal.nl, dé specialist op het gebied van auto-import. Wij willen u graag voorzien van waardevolle informatie en tips om uw importproces soepel en succesvol te laten verlopen.

Of u nu een enthousiaste autoliefhebber bent die een specifiek voertuig wil importeren of een ondernemer die auto-onderdelen nodig heeft voor uw bedrijf, wij hebben alles wat u moet weten om uw importavontuur tot een succes te maken.

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Wat kan BPMtotaal.nl voor u betekenen?

  • Bespaar tot 50% op de BPM van uw voertuig
  • Wij helpen u met BPM besparing op auto’s, motoren en campers
  • Wij komen bij u langs en maken een taxatierapport

Neem vrijblijvend contact op en profiteer direct van BPM besparing!

Aantal taxatierapporten

BPM besparing in €

Voordelen van een Auto importeren met BPMtotaal

Het importeren van auto’s en auto-onderdelen biedt diverse voordelen. Bij BPMtotaal.nl begrijpen we deze voordelen en helpen we u graag om er optimaal van te profiteren:

Prijsvoordelig de weg op

Door auto’s te importeren kunt u vaak kosten besparen ten opzichte van het kopen van een vergelijkbaar voertuig op de lokale markt. Bij BPMtotaal.nl hebben we toegang tot een breed scala aan modellen en opties, waardoor we u concurrerende prijzen kunnen bieden.

Unieke bolide gezocht? Neem contact op met BPMtotaal!

Soms zijn er specifieke automodellen die niet lokaal beschikbaar zijn. Als specialist in auto-import kunnen wij u helpen uw droomauto te bemachtigen die anders moeilijk te vinden is.

Kwaliteit en staat van uw nieuwe wagen

Wij begrijpen dat de kwaliteit van het voertuig belangrijk is. Daarom selecteren we zorgvuldig geïmporteerde auto’s die vaak een betere kwaliteit en staat hebben dan lokale exemplaren, vooral bij klassieke auto’s of voertuigen met lage kilometerstanden.

Toegang tot zeldzame onderdelen

Voor auto-enthousiastelingen en bedrijven in de autosector is de import van auto-onderdelen van cruciaal belang. Bij BPMtotaal.nl kunnen wij u helpen bij het verkrijgen van zeldzame of moeilijk verkrijgbare onderdelen die nodig zijn voor reparaties, restauraties of upgrades.

Thijs van der Stelt
Thijs van der Stelt
2020-10-01
Keurig en snel alles afgehandeld. Hier hoef je niet achteraan te bellen. Hij houdt je zelfs netjes op de hoogte van de stand van zaken. Volgende keer weer via bpmtotaal.
Oscar van der Meijden
Oscar van der Meijden
2020-09-03
Ik heb zelf een BMW in Duitsland uitgezocht. BPM totaal heeft voor mij de hele afhandeling in Nederland op een prima wijze geregeld. Een aanrader.
Anes Svraka
Anes Svraka
2020-08-31
Ik heb via BPMtotaal meerder autos ingevoerd in de afgelopen 5 jaar. Een VW Polo uit 2010, Mercedes-Benz C-klasse uit 2015 en sinds kort een Suzuki Swift uit 2011. De auto's heb in ik Duitsland gevonden, ben naar de verkopers geweest om de auto's te bekijken en vervolgens BPMtotaal ingeschakeld om het transport naar Nederland te regelen, het invoeren en op Nederlands kenteken te zetten. Ik werd totaal ontzorgd met al het gedoe rond het invoeren van de auto's uit het buitenland en volgende keer bel ik hun weer om voor mij de auto in te voeren. Met alle kosten bijelkaar zat ik nog ruim onder de prijzen van de auto's wat ze in Nederland er voor vragen. Zeker een aanrader!
F dB
F dB
2020-08-28
Top service! Duidelijk, helder en geen verborgen kosten. Voor de volgende auto ga ik weer hier heen
E Dzafer
E Dzafer
2020-08-28
Alles perfect hele goede service. Volgende keer weer.
Marc Waarle
Marc Waarle
2020-08-27
Naast een oude G-klasse die ik al jaren dagelijks gebruik voor woon-werk verkeer, was ik op zoek naar een tweede auto om te kunnen afwisselen. Het moest een auto zijn met een zekere fun factor uit de Mercedes stal. Daarnaast betrouwbaar omdat ik er voor mijn werk op moet kunnen vertrouwen en ook nog eens een youngtimer voor gunstige bijtelling. Met deze vraag ben ik met BPMtotaal in gesprek gegaan. Met dank aan hun ruime netwerk binnen Europa is een werkelijk perfect onderhouden C43 W202 gevonden en deze voor mij geïmporteerd en op kenteken afgeleverd.
Rik Schotman
Rik Schotman
2020-08-27
Top bedrijf. Ik ben goed en prettig geholpen. Ga zo door!!
S Yoldas
S Yoldas
2020-08-27
BPM TOTAAL HEEFT VOOR MIJ DE HELE IMPORT PROCEDURE VAN MEN GOLF GTD VERZORGD.HET OPHALEN TEGEN TAXATIE BPM INVOEREN RDW . TOP SERVICE EN ZEKER EEEN AANRADER .

Het Importproces Stap voor Stap bij BPMtotaal

Bij BPMtotaal.nl hebben we een bewezen en gedetailleerd stappenplan ontwikkeld om uw importproces soepel te laten verlopen. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste stappen:

Stap 1: Onderzoek en Planning

Voordat u begint met het importproces, is grondig onderzoek en een gedegen planning essentieel. Bij BPMtotaal.nl helpen we u bij het uitvoeren van marktonderzoek en het identificeren van betrouwbare leveranciers. We zorgen ervoor dat u op de hoogte bent van alle relevante regelgeving en wetten met betrekking tot auto-import.

Stap 2: Leveranciersselectie

Het kiezen van de juiste leverancier is cruciaal voor een succesvolle auto-import. Bij BPMtotaal.nl werken we alleen samen met leveranciers met een uitstekende reputatie en positieve feedback van eerdere klanten. We garanderen dat de auto’s en auto-onderdelen die we importeren van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Stap 3: Documentatie en Douane

Bij BPMtotaal.nl begrijpen we dat het afhandelen van de benodigde documentatie en douaneformaliteiten een complex proces kan zijn. Daarom begeleiden we u stap voor stap bij het invullen van de juiste douanedocumenten en zorgen we ervoor dat u op de hoogte bent van alle vereiste betalingen, belastingen en heffingen.

Stap 4: Transport en Levering

Het transport en de levering van uw geïmporteerde voertuigen en onderdelen zijn van groot belang. Bij BPMtotaal.nl helpen we u bij het kiezen van de juiste transportmethode en zorgen we ervoor dat uw zending tijdig en veilig bij u wordt afgeleverd.

Benieuwd hoeveel BPM u kan besparen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Over BPMtotaal.nl

BPMtotaal is ontstaan naar aanleiding van de vele vragen die wij kregen over de import en BPM verlaging van zowel auto’s, campers en motoren. Klanten vroegen ons steeds vaker of we niet het hele importtraject voor hen konden verzorgen.

Nadat we dat een aantal keer met succes hadden gedaan, hebben we besloten om hiervoor een website te ontwikkelen waarop we het totaalpakket aan diensten bij het importeren van auto’s, campers en motoren aan kunnen bieden. Zo is BPMtotaal ontstaan. 

Bolide importeren? BPMtotaal contacteren

Bij BPMtotaal.nl begrijpen we dat het importeren van auto’s en auto-onderdelen een spannend avontuur kan zijn. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden en te ondersteunen tijdens het gehele importproces. Met onze expertise en uitgebreide netwerk zorgen we ervoor dat uw importervaring een succes wordt.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om uw importproject te bespreken.